חזיר שום, פטריות ותרד פריטטה
חזיר שום, פטריות ותרד פריטטן נטול גלוטן,, ראשוני וקטוגני ומספק כ 6 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 241 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 26 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת צ'דר, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מיני פריטטה אפויה עם עגבניות מוקפצות שום ותרד, בזיליקום טרי ופטה, תרד פטריות פריטטה, ו בייקון פטריות תרד פריטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים חמאה במחבת גדולה עם תנור על אש בינונית; מבשלים ומערבבים שום ושאלוט בחמאה חמה עד שהשאלוט מתרכך, כ -5 דקות. מערבבים פטריות לשאלוט ושום; מבשלים ומערבבים עד שהפטריות מתחילות להשחים, 8 עד 10 דקות. מערבבים תרד לתערובת פטריות, מכסים ומבשלים עד שהתרד נבול, כ -5 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם.
מערבבים פנימה חזיר, מבשלים עד שהחזיר מתחיל להשחים, כ -5 דקות.
יוצקים ביצים באופן שווה למחבת ומכסים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפריטטה מונחת באמצע ונפוחה קלות, כ-25 דקות. סכין המוחדרת למרכז הפריטטה אמורה לצאת נקייה.
מפזרים גבינת צ ' דר, מניחים לעמוד עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.