חזיר שומשום עם קרם שום
חזיר שומשום עם קרם שום לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 3253 קלוריות , 501 גרם חלבון ו -111 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 61% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 2. הוא עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם חלב, פסטה, בצל ירוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלי שום ועשבי תיבול עם תפוחי אדמה, תרד נבול וקרם מלפפון מקרר , צלעות חזיר עם קרם שום , ומרק שעועית לבנה ושום עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום .
הוראות
מניחים צלעות חזיר על מחבת ברילר מצופה בתרסיס בישול.
מפזרים מחצית מכמות השומשום. צולים 4-6 אינץ' מהאש במשך 6 דקות. הופכים ומפזרים את השומשום הנותר. צולים 7-8 דקות יותר או עד שמיצי הבשר מתבהרים.
במחבת מטגנים שום בחמאה במשך 2 דקות או עד לריכוך. מנמיכים את החום לבינוני-נמוך.
מוסיפים את החלב וגבינת השמנת; להקציף עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה בצל.
מגישים את צלעות החזיר וקרם השום על הפסטה.