חזירים בשמיכה
חזירים בשמיכה לוקחים בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 6 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 146 קלוריות . מתאים ל-54 מנות. תמורת 35 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב בתור מזנון. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12% , וזה די גרוע. נסו חזירים בשמיכה , חזירים בשמיכה וחזירים בשמיכה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה.
חותכים קיצור וחמאה עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מוסיפים חלב בהדרגה, מערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת כדור. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים. מקררים עד לצינון.
בינתיים, למילוי, מערבבים בקערה גדולה את פירורי הזוויבק, מלח ופלפל. מפוררים בשר בקר וחזיר על התערובת ומערבבים היטב. מעצבים כפות מעוגלות של תערובת בשר ל-3 אינץ'. יומנים; לְהַפְרִישׁ.
על משטח מקומח ללוש חלק אחד של בצק 8-10 פעמים.
מרדדים בצק ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי; לחתוך עם 3-in מקומח. חותך עגול.
מניחים בול עץ אחד במרכז כל עיגול.
מברישים את שולי הבצק במים; מקפלים את הבצק על המילוי וצובטים קצוות כדי לאטום. גליל מחדש פיסות. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק והמלית.
מניחים על מדפים משומנים בתבניות אפייה רדודות.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור Fingerfood. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Banfi Rosa Regale Brachetto (ספליט) עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
![Banfi Rosa Regale Brachetto (פיצול)]()
Banfi Rosa Regale Brachetto (פיצול)
ל-Rosa Regale Brachetto 2013 יש בוקקט של פטל, תותים ועלי כותרת של ורדים עם חיך מרענן בשל החומציות הפריכה והטעם המפתה של הפטל. מושלם לכל אירוע. יין מבעבע ייחודי וחגיגי, אפרטיף מפתה ויין קינוח אלגנטי. משתלב היטב עם פירות ים, גבינות, מאכלים חריפים ושוקולד. הגש צונן.