תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, כך לתת ברים בננה קלוי עם ציפוי חמאה פקאן משחי לנסות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם ביצים, פקאנים, תמצית ונילן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בננה קלויה עם ציפוי גבינת שמנת משחימה, חטיפי דלעת עם ציפוי חמאה משחימה, ו חטיפי קישואים עם ציפוי חמאה משחימים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להכין ברים, לשלב בננה, סוכר חום, ו 1 חמאת כף בתבנית אפייה מרובע 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
(קרטון בלוק)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים ב 400 במשך 35 דקות, ערבוב לאחר 17 דקות. מגניב במקצת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לשקול או כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.