חטיפי בננה קלויים עם ציפוי חמאה-פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, כך לתת ברים בננה קלוי עם ציפוי חמאה פקאן משחי לנסות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם ביצים, פקאנים, תמצית ונילן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בננה קלויה עם ציפוי גבינת שמנת משחימה, חטיפי דלעת עם ציפוי חמאה משחימה, ו חטיפי קישואים עם ציפוי חמאה משחימים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ברים, לשלב בננה, סוכר חום, ו 1 חמאת כף בתבנית אפייה מרובע 8 אינץ'.
אופים ב 400 במשך 35 דקות, ערבוב לאחר 17 דקות. מגניב במקצת.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
לשקול או כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 9 אונקיות (כ 2 1/4 כוסות) קמח, סודה ואבקת אפייה בקערה בינונית.
שלב תערובת בננה, חלב חמאה, ו 1 כפית וניל בקערה בינונית אחרת.
מניחים 1/2 כוס חמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים לתערובת סוכר מגורען; מערבבים היטב.
מוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם תערובת בננה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה 13 x 9inch מצופה בתרסיס אפייה.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
כדי להכין ציפוי, להמיס 1/4 כוס חמאה בסיר קטן על אש בינונית; לבשל 4 דקות או עד השחמה קלה. מגניב במקצת.
מערבבים חמאה משחימה, אבקת סוכר, גבינת שמנת, ו 1 כפית וניל בקערה בינונית; להכות עם מערבל עד חלקה.
מורחים ציפוי על ברים מקוררים.