חטיפי בשר טחון
גשו לסופר וקנו חלב, סודה לשתייה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברים Mincemeat, ריבה פירור ברים, ו ברי פירור תאנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה מערבבים יחד: קמח, שיבולת שועל, סוכר חום וסודה לשתייה. ממיסים חמאה או מרגרינה על אש נמוכה ומערבבים עד מעורבב היטב. הניחו בצד 2 כוסות של תערובת זו.
להפיץ את שאריות תערובת שיבולת השועל באופן שווה לתוך ungreased 15 X 10 x 1 אינץ תבנית אפייה לטפוח למטה.
אופים את זה בתנור 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 12 דקות.
מערבבים לימון או קליפת תפוז לתוך mincemeat או מילוי עוגת פירות.
מורחים מילוי בזהירות על קרום אפוי חם.
מפזרים את תערובת שיבולת השועל השמורה על המילוי. תערובת שיבולת שועל פט מאוד בעדינות על מילוי.
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד העליון הוא זהב. מחבת מגניבה על מתלה.
מערבבים יחד 1 סוכר קונדיטורים כוס, 1/4 כפית וניל, ו 1 עד 2 כף חלב.
מוסיפים חלב קצת בכל פעם כדי לקבל עקביות טפטוף.