מתאבנים ארטישוק עגבניות
מתאבנים ארטישוק עגבניות נטול גלוטן, מתאבנים. מתאים ל-30 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 56 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך מ 4 עד 5 עגבניות שזיף, תערובת מקורית, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מתאבנים ארטישוק, מתאבנים ארטישוק שמנת, ו מתאבנים ארטישוק סהר.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. גריז או ספריי גיליון עוגיות. בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת ביסקוויק ומים רותחים; מכים במרץ 20 משיכות. על משטח עבודה מפוזר בנדיבות עם תערובת ביסקוויק, בעדינות לגלגל בצק למעיל. צורה לכדור; ללוש 10 פעמים.
חותכים עם חותך עגול 2 אינץ ' טבול בתערובת Bisquick.
מקום על 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות. בקערה קטנה, מערבבים מיונז, גבינת פרמזן ובצל; מערבבים היטב.
מורחים כל סיבוב עם תערובת מיונז 1/2 כפית. למעלה עם מעט פחות מ 1 כפית ארטישוק ועוד 1/2 כפית תערובת מיונז.
מניחים 1 פרוסת עגבניות על כל סיבוב, העליון עם תערובת מיונז 1 כפית.
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב ונפוח.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.