קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חטיפי גרנולה ורמונט

חטיפי גרנולה ורמונט
חטיפי גרנולה ורמונט עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, גרעיני חמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא מובא אליכם ע " י "טירוף העוגיות". , שהוא מוצק. מתכונים דומים: חטיפי גרנולה, חטיפי גרנולה, ו חטיפי גרנולה לדרך.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F. קו 8 × 8 אינץ תבנית אפייה עם רדיד שאינו מקל.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים שיבולת שועל וגרעינים חמניות על גיליון עוגיות וטוסט במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מפזרים קוקוס על גיליון עוגיות עם שיבולת שועל וזרעים; טוסט כל עוד 3-5 דקות או עד קוקוס הוא ארומטי ומתחיל חום סביב הקצוות-לפקוח עין על זה!.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מניחים שיבולת שועל קלויה/זרעים / תערובת קוקוס בקערת ערבוב גדולה; מערבבים במלח, שקדים ומשמש.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
( 23)( 23)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
5
מניחים חמאה, סירופ תירס, סירופ מייפל וסוכר חום בסיר. להפוך את החום בינוני ומערבבים לערבב כמו חמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מניחים מדחום ממתקים בסיר ומאפשרים לתערובת להגיע לרתיחה עדינה. מרתיחים ללא ערבוב עד התערובת מגיעה 245 מעלות F. על מדחום - קצת מעל שלב "כדור רך".
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר מהחום. מערבבים וניל לתוך סירופ חם, ואז לשפוך סירופ לתוך קערת ערבוב עם תערובת שיבולת שועל ומערבבים לשלב. בשלב זה, ייתכן שתרצה לזרוק כמה שבבים לבנים. הם יימסו, אבל רק תן להם לעשות את הדבר שלהם ולא לעורר שבבי נמס לתוך הבלילה.לחץ בחוזקה לתוך המחבת מרופדת רדיד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים במשך 5 דקות. מבלי להסיר מחבת, ציון לתוך 9 ריבועים או 6 מלבנים בעוד עדיין חם. בשלב זה, הסורגים יהיו חמים, מתפוררים ורכים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תן להם להתקרר לחלוטין. כאשר הם מגניבים, להרים קלף ולהסיר מהמחבת. הם צריכים להיות די מוצקים בשלב זה, אבל אם אתה רוצה אותם להיות אפילו יותר מוצק, למקם אותם במקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות