חטיפי גרנולה חמאת בוטנים
חמאת בוטנים גרנולה ברים נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 133 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שיבולת שועל מיושנת, שקדים חתוכים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו חטיפי גרנולה חמאת בוטנים, חטיפי גרנולה חמאת בוטנים, ו חטיפי גרנולה חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור באמצע התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
תרסיס 7 על ידי 10 3/4 אינץ ' תבנית אפייה עם תרסיס בישול ירקות.
הניחו פיסת נייר קלף בגודל 6 על 18 אינץ ' במחבת, המאפשרת לנייר העודף להיתלות מעל הצדדים. לרסס את נייר הקלף בקלילות עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, באמצעות מקצף יד, הכה את הלבן ביצה עד מקציף. מערבבים בחמאת בוטנים, סוכר חום, ודבש.
מוסיפים חמאה מומסת, שיבולת שועל ושקדים. מערבבים לשלב, ולאחר מכן מוסיפים את שבבי השוקולד.
באמצעות מרית גומי, להפיץ תערובת לתוך תבנית אפייה מוכן, לחיצה קלה כדי ליצור שכבה אפילו.
אופים עד קצה התערובת מתחיל חום, על 15 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לפחות 1 שעה.
חותכים לריבועים 1 1/2 אינץ ' ומגישים.
* הערה של קוק: כדי טוסט שקדים, לארגן שכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים בתנור f שחומם מראש 350 מעלות עד השחמה קלה, על 8 עד 10 דקות.