קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי גרנולה חמאת בוטנים

חטיפי גרנולה חמאת בוטנים
חמאת בוטנים גרנולה ברים נטול גלוטן, ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 133 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, שיבולת שועל מיושנת, שקדים חתוכים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו חטיפי גרנולה חמאת בוטנים, חטיפי גרנולה חמאת בוטנים, ו חטיפי גרנולה חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור באמצע התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
תרסיס 7 על ידי 10 3/4 אינץ ' תבנית אפייה עם תרסיס בישול ירקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
הניחו פיסת נייר קלף בגודל 6 על 18 אינץ ' במחבת, המאפשרת לנייר העודף להיתלות מעל הצדדים. לרסס את נייר הקלף בקלילות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בקערה בינונית, באמצעות מקצף יד, הכה את הלבן ביצה עד מקציף. מערבבים בחמאת בוטנים, סוכר חום, ודבש.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים חמאה מומסת, שיבולת שועל ושקדים. מערבבים לשלב, ולאחר מכן מוסיפים את שבבי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
7
באמצעות מרית גומי, להפיץ תערובת לתוך תבנית אפייה מוכן, לחיצה קלה כדי ליצור שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
אופים עד קצה התערובת מתחיל חום, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מהתנור ולתת מגניב לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
חותכים לריבועים 1 1/2 אינץ ' ומגישים.
11
* הערה של קוק: כדי טוסט שקדים, לארגן שכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
אופים בתנור f שחומם מראש 350 מעלות עד השחמה קלה, על 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®