חטיפי גרנולה ללא אפייה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אין חטיפי גרנולה אופים, אין חטיפי גרנולה אופים, ו חטיפי גרנולה ללא אפייה.
הוראות
קו 9×13 מחבת אינץ ' עם רדיד nonstick. אם עושים חצי אצווה, להשתמש במחבת 8 אינץ'.להמס את החמאה בסיר nonstick. מערבבים את המלח, סוכר, דבש וסירופ מייפל ומביאים לרתיחה. מרתיחים בעדינות במשך 2 דקות כדי להמיס את הסוכר, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת מגניב במשך כ 5 דקות. מערבבים את הוניל ולתת מגניב במשך 10 דקות נוספות, אבל לא כל כך הרבה זמן כי הוא הופך נוקשה. הנקודה של לתת לזה להתקרר היא כך שזה לא כל כך חם כמו להמיס את השוקולד.בינתיים, תמחץ את הגרנולה עם מערוך.
שלב את גרנולה כתוש עם שוקולד צ ' יפס קר, אגוזים וצימוקים (או תערובת שביל).כאשר תערובת הסוכר התקררה מעט, מערבבים אותו לתוך תערובת גרנולה
מערבבים עד מלא מעורבב, ולאחר מכן לחץ עליו בחוזקה כמו שאתה יכול לתוך המחבת.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כחצי שעה, ואז להבקיע את הסורגים מבלי להפריד. תירגע עד שתתייצב. הרם מהמחבת והפרד את הסורגים.