חטיפי דגנים וחטיפי שיבולת שועל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל דגנים אגוזים וחטיפי שיבולת שועל. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 201 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ מייפל, גרעיני חמניות, שיבולת שועל מיושנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לעיס ללא אפייה תבואה וחטיפי שיבולת שועל, אוכמניות קישואים שיבולת שועל, ו ברי oat banananan אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מעיל קל an8 1/2x4" מחבת כיכר עם ריסוס nonstick ו linewith נייר קלף, עוזב צד ארוך overhangon; קלף ריסוס.
מביאים תאריכים וסירופ מייפל לרתיחה בסיר קטן, להפחית את החום בינוני גבוה, ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד datesare רך מאוד סירופ מייפל מוזל, 8-10 דקות.
הסר תערובת נתונים מחום ומערבבים בחמאתלא נמס. מחית תאריכים עם potatomasher או מזלג עד חלקה ככל האפשר.(אם יש לך בלנדר טבילה, זה יעבוד, מדי). אתה צריך בערך 1 כוס.
לזרוק שיבולת שועל, שקדים, זרעי דלעת, זריחות שמש, amaranth, ומלח בקערה גדולה.
מערבבים בתערובת תאריך עד מצופה שווה.לגרד חצי תערובת שיבולת שועל לתוך preparedpan ולחץ בחוזקה ובאופן שווה עם מרית גומי לדחוס אותו ככל האפשר.
מוסיפים את תערובת שיבולת השועל הנותרת וללחוץ עד ארוז בחוזקה לתוך מחבת.
אופים, tenting עם רדיד אם השחמה מדיבמהירות, עד כיכר כהה בצבע ומאשר סביב הקצוות, והמרכז נותן רק מעט כאשר לחוץ, 45-50 דקות.
העבר מחבת למתלה תיל ולתת כיכר coolin פאן לפני היציאה (זה יכול אפילו sitovernight).
חתך לתוך 1/2 " - פרוסות עבות עםסכין משונן.
עבור ברים פריך, להניח פרוסות על אפייתגליון ואופים ב 177° עד חום זהוב, 8-10 דקות, או טוסט לפי הצורך בתנור atoaster.
לעשות קדימה: כיכר ניתן לעשות 5 daysahead. שמור בחוזקה עטוף בחדרספרטורה.
זרעי שומשום (עבור amaranth)