קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי דובדבן מהירים וקלים

חטיפי דובדבן מהירים וקלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל ברים דובדבן מהיר וקל. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . אם יש לכם סוכר, תמצית vanillan, מילוי פאי דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו מהיר וקל שוקולד צ'יפס דובדבן פאי, חטיפי גבינה קלים ומהירים, ו חטיפי חלבון מהירים ולא אופים בקלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. מקציפים את הביצה והוניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים לתוך התערובת מוקרם. שמור 1 1/2 כוסות של הבצק ולהפיץ את השאר לתחתית המחבת מוכנה. מכסים את השכבה הזו באופן שווה עם מילוי פאי דובדבנים. זרוק את שאר הבצק על ידי כפיות על גבי שכבת הדובדבן ולהתפשט כדי לכסות את הטוב ביותר שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
אבקת אפייהאבקת אפייה
דובדבניםדובדבנים
מורחיםמורחים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים במשך 35 עד 40 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון הוא זהוב. כפור עם זיגוג ממתקים כאשר מגניב עבור ברים מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בואו להתקרר לחלוטין לפני חיתוך לתוך הסורגים.