קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי הלימון הקפואים של סבתא

חטיפי הלימון הקפואים של סבתא
גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, גרידת לימון, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו חטיפי הלימון הקפואים של סבתא, ברי תאנים מצופים בלימון, ו חטיפי לימון חלביים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 350°f. גריז התחתון הצדדים של מחבת מרובע 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
בקערה בינונית, מערבבים חמאה, קמח, ו 1/4 כוס אבקת סוכר עם בלנדר מאפה או שני סכינים עד התערובת הופכת פירור דמוי. לחץ באופן שווה לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
אופים 20 עד 25 דקות או עד הקצוות של הקרום מתחילים חום. אל תאפי יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בינתיים בקערה בינונית, לנצח את כל החומרים מילוי עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
יוצקים תערובת מילוי על קרום חם. להחזיר מחבת לתנור; אופים במשך 25 דקות נוספות או עד המילוי מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
מגניב לגמרי לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
7
בקערה קטנה, לנצח חמאה 1 1/2 כוסות אבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
8
להוסיף מרכיבים שנותרו; לנצח על מהירות גבוהה עד מעורבב היטב.
9
מורחים ציפוי על מילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות.
11
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.