חטיפי הלימון הקפואים של סבתא
גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, גרידת לימון, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו חטיפי הלימון הקפואים של סבתא, ברי תאנים מצופים בלימון, ו חטיפי לימון חלביים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. גריז התחתון הצדדים של מחבת מרובע 8 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים חמאה, קמח, ו 1/4 כוס אבקת סוכר עם בלנדר מאפה או שני סכינים עד התערובת הופכת פירור דמוי. לחץ באופן שווה לתחתית המחבת.
אופים 20 עד 25 דקות או עד הקצוות של הקרום מתחילים חום. אל תאפי יותר מדי.
בינתיים בקערה בינונית, לנצח את כל החומרים מילוי עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד חלקה.
יוצקים תערובת מילוי על קרום חם. להחזיר מחבת לתנור; אופים במשך 25 דקות נוספות או עד המילוי מוגדר.
בקערה קטנה, לנצח חמאה 1 1/2 כוסות אבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב.
להוסיף מרכיבים שנותרו; לנצח על מהירות גבוהה עד מעורבב היטב.
חותכים ל 4 שורות על ידי 4 שורות.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.