קושיקשה
מוכן ב43 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

חטיפי זנגביל דלעת

חטיפי זנגביל דלעת
אם 61 סנט למנה נופל בתקציב שלך, חטיפי זנגביל דלעת יכול להיות מדהים ללא גלוטן וטבעוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם נקטר אגבה, תמצית ונילן, ג'ינג'ר טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 43 דקות. נסו חטיפי דלעת זנגביל, חטיפי דלעת זנגביל, ו חטיפי דלעת ספייס חלבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו מחבת מרובעת 8 אינץ ' עם 2 חתיכות נייר קלף, אחד הולך כל אחד way.In סיר בינוני מעל חום בינוני, מערבבים יחד את הדלעת, מולסה, סוכר ושמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
חום עד מומס בשילוב.
3
הסר מהחום ומערבבים ב vanilla.In בלנדר או מעבד מזון, להוסיף את שיבולת השועל התגלגל. תערובת על המהירות הנמוכה ביותר (או דופק, אם משתמשים במעבד) עד קצוצה בערך. אתה לא רוצה לרסק אותו לתוך קמח - המטרה כאן היא לשמור על מרקם גס, עם כמה חתיכות גדולות של שיבולת שועל וכמה קטנים יותר ones.In קערה גדולה, מערבבים יחד את החומרים היבשים (שיבולת שועל, קמח, קינמון, זנגביל, מלח, חמוציות).סקופ את החומרים הרטובים על יבש ומערבבים היטב עד בשילוב. התערובת תהיה מאוד דביקה וכבדה. נורמלי לחלוטין...נשבע.לגרוף את הבצק לתוך המחבת המרובעת מוכנה. מכיוון שהבצק כל כך דביק ודחוס, זה מאתגר להתפשט בצורה חלקה. הנחתי פיסת נייר קלף על גבי הבצק ולחץ עליו עם הידיים שלי, מנסה להפיץ אותו באופן שווה כמו שהלכתי. זה לוקח קצת זמן, אז אל תדאג! לאחר לחיצה חלקה ככל שיכולתי, הנחתי רולר מאפה על גבי הקלף וגלגלתי אותו חלק תוך לחיצה על הקצוות עם האצבעות שלי.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
נייר אורזנייר אורז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
אופים בתנור, חשוף, במשך 22-25 דקות (אפיתי 2
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
עד שתתייצב למגע. מגניב במחבת במשך 5 דקות לפני הרמת את הכיכר וקירור אותו על מדף קירור במשך 30 דקות נוספות. פרוס לתוך 10-12 ברים.עבור זיגוג (אופציונלי): בקערה קטנה מערבבים יחד את כל החומרים זיגוג עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף את הזיגוג לתוך שקית פלסטיק לגזור את הפינה, כך שתוכל "צינור" אותו על הסורגים. או פשוט להפיץ את הסורגים עם תערובת קשיו באמצעות סכין. החלטה שלך.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים