חטיפי חמאת בוטנים
צריך תבלין ללא חלב וצמחוני? חטיפי חמאת בוטנים יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 209 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. מתכון זה מ Allrecipes יש 2 אוהדים. אם יש לך דבש, שיבולת שועל מגולגל, פירורי cornflake, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו חטיפי חמאת בוטנים, חטיפי חמאת בוטנים תפוחים, ו חטיפי בננה וחמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
קו צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם נייר קלף וריסוס עם ספריי בישול.
מורחים שוקולד באופן שווה על צלחת אפייה מוכנה.
שיבולת שועל טוסט, נבט חיטה, וזרעי פשתן במחבת שאינה מקל על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד שיבולת שועל הם זהובים וריחני קלות, על 5 דקות.
מעבירים תערובת שיבולת שועל לקערה גדולה ומערבבים בדגני אורז פריכים, פירורי קורנפלקס, שקדים ומלח.
מחממים דבש, חמאת בוטנים, סוכר חום, נקטר אגבה, שמן קנולה וקינמון בסיר על אש בינונית. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מתחילה לבעבע, 3 עד 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים תמצית וניל.
יוצקים תערובת חמאת בוטנים על תערובת דגנים; מערבבים בעדינות עד מעורבב היטב.
מורחים חמאת בוטנים - תערובת דגנים לתבנית האפייה.
מניחים גיליון נוסף של קלף על התערובת ולחץ בחוזקה לתוך המנה עד אפילו. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הסרת צלחת אפייה וחתיכה.