קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי חמאת בוטנים וריבה

חטיפי חמאת בוטנים וריבה
חטיפי חמאת בוטנים וריבה עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא מספק כ 18 מנות . מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו ריבה תות עבה, חמאת בוטנים טבעית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חטיפי חמאת בוטנים וריבה, חטיפי חמאת בוטנים וריבה, ו חטיפי חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9-by-9 אינץ מתכת תבנית אפייה עם חמאה, ואז קמח, הקשה על כל עודף קמח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הקמח הנמדד, שיבולת השועל, סוכרים, מלח וסודה לשתייה בקערה גדולה ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיף את חמאת הבוטנים, באמצעות האצבעות שלך, לסחוט את תערובת שיבולת השועל וחמאת בוטנים יחד עד בשילוב שווה. פזר את חתיכות החמאה הנמדדות על התערובת, באמצעות האצבעות שלך, לסחוט את תערובת חמאת בוטנים שיבולת שועל וחמאה יחד עד בשילוב שווה ולא חתיכות גדולות של חמאה להישאר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
מניחים שני שלישים של התערובת לתוך המחבת מוכן, באמצעות כוס מדידה טבול קמח, לחץ אותו בחוזקה ובאופן שווה לתוך התחתונה; להניח את התערובת הנותרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
אופים עד הקצוות מתחילים חום, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר את המחבת מהתנור למתלה תיל. לגרוף את הריבה על הקרום ולהפיץ לתוך שכבה אפילו, דואג לא להפריע את הקרום. פזר את תערובת שיבולת השועל השמורה לחתיכות בגודל של שקדים ומפזר אותו באופן שווה על הריבה. החזירו את המחבת לתנור ואפו עד שהריבה מבעבעת והציפוי בצבע חום זהוב, כ-20 עד 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
הסר את המחבת אל מתלה החוט ולתת לו להתקרר לחלוטין, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
חתוך ל-18 (3-by-1-1/2-אינץ') ברים.