חטיפי חמאת בוטנים וריבה
חטיפי חמאת בוטנים וריבה עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא מספק כ 18 מנות . מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו ריבה תות עבה, חמאת בוטנים טבעית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חטיפי חמאת בוטנים וריבה, חטיפי חמאת בוטנים וריבה, ו חטיפי חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9-by-9 אינץ מתכת תבנית אפייה עם חמאה, ואז קמח, הקשה על כל עודף קמח; להפריש.
מניחים את הקמח הנמדד, שיבולת השועל, סוכרים, מלח וסודה לשתייה בקערה גדולה ומקציפים לשלב.
מוסיף את חמאת הבוטנים, באמצעות האצבעות שלך, לסחוט את תערובת שיבולת השועל וחמאת בוטנים יחד עד בשילוב שווה. פזר את חתיכות החמאה הנמדדות על התערובת, באמצעות האצבעות שלך, לסחוט את תערובת חמאת בוטנים שיבולת שועל וחמאה יחד עד בשילוב שווה ולא חתיכות גדולות של חמאה להישאר.
מניחים שני שלישים של התערובת לתוך המחבת מוכן, באמצעות כוס מדידה טבול קמח, לחץ אותו בחוזקה ובאופן שווה לתוך התחתונה; להניח את התערובת הנותרת בצד.
אופים עד הקצוות מתחילים חום, על 15 דקות.
הסר את המחבת מהתנור למתלה תיל. לגרוף את הריבה על הקרום ולהפיץ לתוך שכבה אפילו, דואג לא להפריע את הקרום. פזר את תערובת שיבולת השועל השמורה לחתיכות בגודל של שקדים ומפזר אותו באופן שווה על הריבה. החזירו את המחבת לתנור ואפו עד שהריבה מבעבעת והציפוי בצבע חום זהוב, כ-20 עד 25 דקות יותר.
הסר את המחבת אל מתלה החוט ולתת לו להתקרר לחלוטין, על 1 1/2 שעות.
חתוך ל-18 (3-by-1-1/2-אינץ') ברים.