קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי חמאת בוטנים וריבה

חטיפי חמאת בוטנים וריבה
חטיפי חמאת בוטנים וריבה עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא מספק כ 18 מנות . מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו ריבה תות עבה, חמאת בוטנים טבעית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חטיפי חמאת בוטנים וריבה, חטיפי חמאת בוטנים וריבה, ו חטיפי חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9-by-9 אינץ מתכת תבנית אפייה עם חמאה, ואז קמח, הקשה על כל עודף קמח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מניחים את הקמח הנמדד, שיבולת השועל, סוכרים, מלח וסודה לשתייה בקערה גדולה ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קיצור טבעיקיצור טבעי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיף את חמאת הבוטנים, באמצעות האצבעות שלך, לסחוט את תערובת שיבולת השועל וחמאת בוטנים יחד עד בשילוב שווה. פזר את חתיכות החמאה הנמדדות על התערובת, באמצעות האצבעות שלך, לסחוט את תערובת חמאת בוטנים שיבולת שועל וחמאה יחד עד בשילוב שווה ולא חתיכות גדולות של חמאה להישאר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
4
מניחים שני שלישים של התערובת לתוך המחבת מוכן, באמצעות כוס מדידה טבול קמח, לחץ אותו בחוזקה ובאופן שווה לתוך התחתונה; להניח את התערובת הנותרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים עד הקצוות מתחילים חום, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
הסר את המחבת מהתנור למתלה תיל. לגרוף את הריבה על הקרום ולהפיץ לתוך שכבה אפילו, דואג לא להפריע את הקרום. פזר את תערובת שיבולת השועל השמורה לחתיכות בגודל של שקדים ומפזר אותו באופן שווה על הריבה. החזירו את המחבת לתנור ואפו עד שהריבה מבעבעת והציפוי בצבע חום זהוב, כ-20 עד 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר את המחבת אל מתלה החוט ולתת לו להתקרר לחלוטין, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
חתוך ל-18 (3-by-1-1/2-אינץ') ברים.