קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי חמאת בוטנים וריבה

חטיפי חמאת בוטנים וריבה
חטיפי חמאת בוטנים וריבה עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא מספק כ 18 מנות . מנה אחת מכילה 222 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו ריבה תות עבה, חמאת בוטנים טבעית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חטיפי חמאת בוטנים וריבה, חטיפי חמאת בוטנים וריבה, ו חטיפי חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9-by-9 אינץ מתכת תבנית אפייה עם חמאה, ואז קמח, הקשה על כל עודף קמח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את הקמח הנמדד, שיבולת השועל, סוכרים, מלח וסודה לשתייה בקערה גדולה ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיף את חמאת הבוטנים, באמצעות האצבעות שלך, לסחוט את תערובת שיבולת השועל וחמאת בוטנים יחד עד בשילוב שווה. פזר את חתיכות החמאה הנמדדות על התערובת, באמצעות האצבעות שלך, לסחוט את תערובת חמאת בוטנים שיבולת שועל וחמאה יחד עד בשילוב שווה ולא חתיכות גדולות של חמאה להישאר.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
4
מניחים שני שלישים של התערובת לתוך המחבת מוכן, באמצעות כוס מדידה טבול קמח, לחץ אותו בחוזקה ובאופן שווה לתוך התחתונה; להניח את התערובת הנותרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים עד הקצוות מתחילים חום, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
הסר את המחבת מהתנור למתלה תיל. לגרוף את הריבה על הקרום ולהפיץ לתוך שכבה אפילו, דואג לא להפריע את הקרום. פזר את תערובת שיבולת השועל השמורה לחתיכות בגודל של שקדים ומפזר אותו באופן שווה על הריבה. החזירו את המחבת לתנור ואפו עד שהריבה מבעבעת והציפוי בצבע חום זהוב, כ-20 עד 25 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את המחבת אל מתלה החוט ולתת לו להתקרר לחלוטין, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
חתוך ל-18 (3-by-1-1/2-אינץ') ברים.