קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי טופי מצופים בשוקולד

חטיפי טופי מצופים בשוקולד
חטיפי טופי מצופים בשוקולד עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תמצית ונילן, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות מייפל חלביות {עם טופי ביטים}, עוגיות שוקולד אגוז חלבית, ו חטיפי מנטה מצופים שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים פתיתי קוקוס על תבנית אפייה לא מגושמת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים קוקוס בתנור שחומם מראש, ערבוב כל 3 עד 5 דקות, עד קלוי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מערבבים חלב מרוכז ממותק, קמח, סירופ תירס, סוכר חום, 1/4 כוס חמאה, 2 כפיות תמצית וניל, ומלח יחד בקערה; מקפלים קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד מבושל דרך מעט השחמה, 25 עד 35 דקות. להפריש להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחממים שוקולד צ ' יפס וחלב בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות מגרד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה. מערבבים בסוכר של קונדיטורים, 2 כפות חמאה, ו 1 כפית תמצית וניל עד הציפוי הוא חלק, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מורחים ציפוי על ברים. להכניס למקרר 30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים