קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי טופי מצופים בשוקולד

חטיפי טופי מצופים בשוקולד
חטיפי טופי מצופים בשוקולד עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תמצית ונילן, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות מייפל חלביות {עם טופי ביטים}, עוגיות שוקולד אגוז חלבית, ו חטיפי מנטה מצופים שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים פתיתי קוקוס על תבנית אפייה לא מגושמת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים קוקוס בתנור שחומם מראש, ערבוב כל 3 עד 5 דקות, עד קלוי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מערבבים חלב מרוכז ממותק, קמח, סירופ תירס, סוכר חום, 1/4 כוס חמאה, 2 כפיות תמצית וניל, ומלח יחד בקערה; מקפלים קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים בתנור שחומם מראש עד מבושל דרך מעט השחמה, 25 עד 35 דקות. להפריש להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מחממים שוקולד צ ' יפס וחלב בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות מגרד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה. מערבבים בסוכר של קונדיטורים, 2 כפות חמאה, ו 1 כפית תמצית וניל עד הציפוי הוא חלק, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מורחים ציפוי על ברים. להכניס למקרר 30 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים