טאקו דה קרניטס
טאקו דה Carnitas יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 179 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1864 קלוריות. אם יש לכם שומן חזיר, טורטיות תירס, סלסה פיקו דה גאלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טאקו דה קרניטס, טאקו Carnitas, ו טאקו Carnitas (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל חזיר עם 1/4 כוס מים בסיר גדול, רחב, כבד (נירוסטה או ברזל אמייל) על חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד כל הנוזל התאדה, 20 עד 30 דקות.
מוסיפים שומן חזיר ומפחיתים את החום לנמוך. הזז נתחי חזיר לפי הצורך כדי לשמור אותם מתחת למים. לבשל חזיר עד מתחיל להתרכך על הקצוות אבל עדיין המשרד במרכז, על 1 שעה.
מערבולת שום ומלח יחד במעבד מזון לעשות משחה. מערבבים שום להדביק לשומן חזיר.
לבשל חזיר עד מזלג מכרז, על 1 שעה יותר. הרם חזיר לתוך מסננת להגדיר מעל קערה. כאשר מגניב, לשבור לחתיכות קטנות יותר.
כף על 1 כף. שומן נמס לתוך מחבת גדולה.
להניח טורטייה במחבת, מפזרים באופן שווה עם כ 1/4 כוס גבינה, ולהגדיר טורטייה אחרת על גבי כדי ליצור קסדייה. מבשלים מעל חום בינוני, הופך פעם אחת, עד גבינה נמסה, 4 דקות. חזור עם טורטיות שנותרו.
למלא קסדייה עם כ 1/2 כוס carnitas, שעועית, וסלסה.
* מצא שומן חזיר (manteca בספרדית) בשווקים לטיניים, או להזמין אותו מקצב. טעם טרי שניתנו הטוב ביותר.