חטיפי עוגת גבינה אוכמניות לימון
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, חטיפי עוגת גבינה אוכמניות לימון עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 362 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה עובד גם קינוח זול למדי. אם יש לכם אוכמניות, סוכר, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 526 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 22%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: חטיפי עוגת גבינה אוכמניות לימון, חטיפי עוגת גבינה אוכמניות לימון, ו חטיפי עוגת גבינה אוכמניות לימון.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
משמנים את תחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ ' בחמאה. לאחר מכן הניחו נייר קלף מעל החלק העליון, לחצו כלפי מטה בפינות. במעבד מזון מעבדים את פצפוצי הסוכר, הקינמון והגרהם עד לקבלת מרקם של פירורי לחם.
מוסיפים את החמאה המומסת ודופקים כמה פעמים לשילוב מלא.
יוצקים לתבנית האפייה המרופדת וטופחים בעדינות עם בסיס כוס.
אופים בתנור במשך 12 דקות עד להזהבה. בסיום מניחים בצד להתקרר.
מוסיפים למעבד המזון גבינת שמנת, ביצים, גרידת לימון, מיץ לימון וסוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. זה צריך להיות עקביות חלקה.
יוצקים על הבסיס מקורר ולאחר מכן לכסות עם אוכמניות. הם ישקעו מעט אך עדיין צריכים להיות חשופים למחצה - כשהעוגה אופה הם ישקעו עוד קצת ויתפרקו.
אופים בתנור במשך 35 דקות או עד שהמרכז רק מתנועע מעט.
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין לפני הקירור למשך 3 שעות לפחות. לאחר ההגדרה, מוציאים מהתבנית בעזרת בטנת הקלף ופורסים ל -10 סורגים מלבניים. אבק עם אבקת סוכר.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. נהר הנחש המאוחר קציר ריזלינג עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג]()
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג קציר מאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם שמץ של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.