חטיפי עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי ביצה, סוכר, סוכר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו חטיפי עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד, חטיפי עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד, ו חטיפי עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מתכת מרובע 8 אינץ ' עם רדיד לא מקל או קו עם רדיד רגיל ושומן it.In קערת ערבוב גדולה, לנצח את החמאה עד שמנת. הכה בשני סוכרים, וניל, מלח וסודה לשתייה ולהמשיך להכות עד מעורב היטב, גירוד צדדים של קערה מדי פעם. הכה בביצה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים ביד עד שהתערובת מעורבבת היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. תערובת ריקה על משטח שטוח וצורה לתוך יומן.
חותכים על ¼ של היומן ולשמור עבור עוגיות עתידיות.
חתוך את הלוג שנותר לחצי ולחץ על חצי לתחתית המחבת המצופה.הכן מילוי. מקציפים את גבינת שמנת וסוכר עד חלקה, ואז להכות את הוניל והביצה. כאשר חלקה, מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
יוצקים את התערובת על בסיס בצק עוגיות שוקולד צ ' יפס.לשבור בגודל שיש גדול מאוד חתיכות של בצק שנותר לשטח.
להניח את החלקים על תערובת גבינת שמנת, מתפשט באופן שווה, עד שהשתמשת בכל הבצק. תערובת גבינת שמנת לא תהיה מכוסה לחלוטין.
אופים על המדף ממש מתחת למרכז התנור במשך 30 דקות או עד הזהב. הסורגים יתנפחו לא מעט, אבל ישקעו מעט ככל שיתקררו.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז להירגע לפחות 3 שעות. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים.