תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שוק כבש עם עגבניות ועשבי תיבול טריים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 566 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך עלי דפנה, בצל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: צלעות כבש צלויות עם לימון ועשבי תיבול, צלעות כבש מטוגנות ועגבניות מיובשות, ו כבש מבושל לאט שאנקס ועגבניות.
הוראות
1
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה; לשפשף בכל רחבי כבש.
הסר סיר מהתנור. להטות סיר וכפית את השומן שעולה לראש הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
מניחים סיר על חום בינוני ומרתיחים שנחשפו עד שהרוטב מפחית מספיק כדי מעיל כף כבש הוא רך מאוד, על 30 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. השליכו קליפת לימון ועלי דפנה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 30 דקות, צמרמורת חשופה עד קר, ואז לכסות ולשמור מקורר. תתחמם מחדש על אש נמוכה לפני שתמשיך.)