קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות64
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד

חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד
מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-64 מנות. אם יש לך קמח שקדים, מלח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: חטיפי עוגת גבינה בטעם שוקולד-פטל, עוגת גבינה בטעם פטל עם שוקולד, ו חטיפי עוגת גבינה עם שוקולד לבן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים פיסת נייר קלף באורך 22 אינץ 'ומקפלים את הקצוות כך שהוא מודד ברוחב 8 אינץ'; מניחים אותו בצד. מעיל 8-by-8-אינץ מתכת תבנית אפייה עם חמאה קו אותו עם תפר קלף למטה (2 הקצוות הארוכים ייתלו על הקצוות). הקפד להתאים את הקלף בצורה חלקה ככל האפשר לתוך המחבת, הקפאה בנוחות אותו לתוך הפינות. תניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מניחים את הקמח, 1/4 כוס הסוכר, ואת קמח שקדים או ארוחה בקערה של מערבל עמדה מצויד מצורף ההנעה ומערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את החמאה הנמדדת ומערבבים עד בשילוב ומתפורר, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
5
להעביר את התערובת למחבת מוכנה, באמצעות החלק התחתון של כוס מדידה טבול בקמח, לחץ אותו בחוזקה ובאופן שווה לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים עד הקרום הוא זהוב סביב הקצוות וקפיצים בחזרה בעדינות למגע, על 20 דקות. בינתיים, להפוך את ציפוי עוגת הגבינה שוקולד.לשטוף ולייבש את הקערה ואת ההנעה של מערבל דוכן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים את גבינת שמנת בקערה, באמצעות מצורף ההנעה, להכות אותו במהירות נמוכה עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את 2/3 כוס הסוכר הנותרת, שוקולד נמס, ביצים, תמצית וניל או שקדים, ומלח ומכים עד בשילוב וחלק, עוצרים לגרד את הקערה ולחתור עם מרית גומי פעם אחת, על 1 דקה בסך הכל.להחזיר את המיקסר למהירות נמוכה, לאט להוסיף את הקרם, ומערבבים עד כמעט בשילוב לחלוטין. להגדיל את המהירות בינוני נמוך ומערבבים עד משולב היטב וחלק, על 1 דקה; להפריש.כאשר הקרום מוכן, להסיר את המחבת מהתנור כדי מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
יוצקים את תערובת עוגת הגבינה שוקולד על הקרום (אין צורך הקרום כדי להיות מגניב) להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10
אופים עד העליון הוא רק להגדיר, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
להעביר את מתלה החוט ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד מקורר לחלוטין, על 2 שעות. (בשלב זה אתה יכול לחתוך ולהגיש את הסורגים, אבל אנחנו ממליצים לתת להם להתקרר ביסודיות במקרר, על 2 שעות יותר, לפני חיתוך והגשה.) מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד למועד ההגשה, עד 3 days.To הסירו את חטיפי עוגת הגבינה מהמחבת, אחזו בקלף התלוי על הקצוות ושלפו אותו מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
העברה ללוח חיתוך, להחליק החוצה ולהשליך את הקלף, ו, באמצעות סכין ארוכה, לחתוך 64 (1 אינץ') חתיכות, מנגב את הסכין נקי בין פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד