חטיפי עוגת גבינה קרמל תפוחים עם ציפוי שטרויזל
חטיפי עוגת גבינה תפוחים קרמל עם ציפוי שטרויזל לוקח בערך שעה אחת מההתחלה ועד הסוף. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 1521 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -75 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.24$ למנה. אם יש לך סוכר חום יציב, אגוז מוסקט טחון, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-109 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים . זה עובד היטב כקינוח. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). מאפינס אוכמניות עם ציפוי שטרויזל , חטיפי שטרויזל דומדמניות אדומות וטארט עוגת תפוחים עם גבינה עם זיגוג קרמל מלוח דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
בקערה בינונית מערבבים קמח וסוכר חום.
חותכים חמאה עם בלנדר מאפים עד לקבלת תערובת פירורית. לחץ באופן שווה לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ' מרופדת ברדיד אלומיניום כבד.
אופים 15 דקות או עד להשחמה קלה.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עם 1/2 כוס סוכר במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר מכן מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, ווניל. מערבבים לאיחוד.
בקערה קטנה, מערבבים יחד תפוחים קצוצים, שאר 2 כפות סוכר, קינמון ואגוז מוסקט. כפית אחידה על תערובת גבינת שמנת.
מפזרים בצורה אחידה עם תוספת שטרויזל.
אופים 30 דקות, או עד שהמילוי מתייצב.
בקערה קטנה מערבבים את כל החומרים.