חטיפי פאי תפוחים
אם יש לך חמאה, סוכר מגורען, תפוחים סמית סבתא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חטיפי עוגת חמאת תפוחים, חטיפי אפרסקים וקרם, ו ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת.
הוראות
מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב. בהדרגה להוסיף 3 כוסות קמח, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב. צורה לתוך 2 כדורים.
מקום 1 כדור על גיליון מקומח קל גדול של נייר שעווה; לשטח מעט. כיסוי עם גיליון מקומח שני של נייר שעווה.
מרדדים בצק למלבן 15-1/2x10-1/2 אינץ'. השליכו את הדף העליון של נייר שעווה.
תרסיס 15x10x1-מחבת אינץ ' עם ספריי בישול; הפוך מעל בצק מגולגל. הפוך בצק ומחבת יחד. (מחבת תהיה בתחתית.)
הסר גיליון נייר שעווה שני; לחץ בעדינות על הבצק על הצד התחתון ומעלה של המחבת. לזרוק תפוחים עם סוכר מגורען משולב, קינמון וקמח שנותר; להפיץ על החלק התחתון של הקרום.
חזור מתגלגל מתוך הכדור בצק שנותר לעשות מלבן שני.
הסר גיליון העליון של נייר שעווה; בזהירות להפוך את הבצק על תפוחים. זרוק נייר שעווה. טאק קצוות הבצק למטה הצדדים של המחבת כדי לצרף תפוחים.
חותכים כמה חריצים בקרום העליון כדי לפרוק קיטור.
אופים 35 עד 40 דקות. או עד חום זהוב. מגניב 15 דקות.
מערבבים אבקת סוכר ומים; טפטוף על קינוח. מגניב 30 דקות. לפני חיתוך לסורגים.