חטיפי קישואים עם ציפוי חמאה משחימים
ברים קישואים עם ציפוי חמאה משחימים הוא צמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 48 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון טחון, סוכר מגורען, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו חטיפי דלעת עם ציפוי חמאה משחימה, חטיפי דלעת כתומים עם ציפוי חמאה משחימים, ו חטיפי בננה קלויים עם ציפוי חמאה-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז וצדדים של מחבת 15x10x1 אינץ ' עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, להכות סוכר מגורען, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או לערבב עם כף. מערבבים בקמח, אבקת אפייה, מלח וקינמון. מערבבים בקישואים ופקאנים.
אופים 30 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי העליון הוא חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, בסיר 4 ליטר, חמאת חום על חום בינוני עד חום זהוב בהיר; להסיר מן החום. מערבבים באבקת סוכר, וניל וחלב עד חלקה ומתפשטת.
מורחים ציפוי חמאה משחימים על ברים מקוררים. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 6 שורות. מעל כל בר עם חצי פקאן.