אם יש לכם קמח, אגוזי מלך, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו דלעת בראוני ברים קסם עם ציפוי קסם דלעת, חטיפי קסם, ו חטיפי קסם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקמו מתלה בשליש התחתון של התנור וחיממו מראש את התנור ל-350 מעלות F. ריססו שני 13 על ידי זכוכית 9 אינץ ' או מנות אפייה קרמיות עם ספריי בישול. קו כל מנה עם פיסת נייר קלף 15 אינץ ' מרובע, המאפשר עודף כדי להקפיץ את הצדדים. רססו את הקלף בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עבור שכבת בראוני: בקערה גדולה, למזג יחד את תערובת בראוני, שמן צמחי, 1/4 כוס מים, אבקת אספרסו וביצים. באמצעות מערבל יד, לנצח במשך 1 דקה במהירות בינונית.
מפזרים את הקוקוס ואופים עד שקיסם שהוכנס כ-1 אינץ ' מקצה תבנית האפייה יוצא נקי, 25 עד 27 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להעביר את המחבת מתלה תיל להתקרר במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
באמצעות נייר קלף עודף כמו ידיות, להרים את שכבת בראוני מהמחבת. הפעל מרית דקה מתחת כדי לשחרר אותו מנייר הקלף. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
עבור שכבת העוגיה: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה והסוכרים בקערה גדולה עד רכות. מקציפים את הוניל והביצה.
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים עד לקבלת הבצק. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. באמצעות האצבעות שלך, לחץ על הבצק באופן שווה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה אחרת, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
עבור הקרמל: בסיר בינוני, כבד, לשלב את סוכריות קרמל, 2 כפות מים ווניל על אש בינונית-נמוכה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הממתקים נמסו ואת התערובת חלקה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ממתק חמוץ Brite Octopus
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
13
יוצקים את הקרמל באופן שווה על שכבת העוגיה. עבודה במהירות, מניחים את שכבת הבראוני על גבי הקרמל. בעדינות לחץ על שכבת בראוני לתוך הקרמל. מקררים במשך 1 שעה עד הקרמל יש להגדיר. אפשר לשכבות להגיע לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.