אם יש לכם קמח, אגוזי מלך, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו דלעת בראוני ברים קסם עם ציפוי קסם דלעת, חטיפי קסם, ו חטיפי קסם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקמו מתלה בשליש התחתון של התנור וחיממו מראש את התנור ל-350 מעלות F. ריססו שני 13 על ידי זכוכית 9 אינץ ' או מנות אפייה קרמיות עם ספריי בישול. קו כל מנה עם פיסת נייר קלף 15 אינץ ' מרובע, המאפשר עודף כדי להקפיץ את הצדדים. רססו את הקלף בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
עבור שכבת בראוני: בקערה גדולה, למזג יחד את תערובת בראוני, שמן צמחי, 1/4 כוס מים, אבקת אספרסו וביצים. באמצעות מערבל יד, לנצח במשך 1 דקה במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תערובת בראוני
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את הבלילה לתוך אחד המחבתות מוכנות.
4
מפזרים את הקוקוס ואופים עד שקיסם שהוכנס כ-1 אינץ ' מקצה תבנית האפייה יוצא נקי, 25 עד 27 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
להעביר את המחבת מתלה תיל להתקרר במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
באמצעות נייר קלף עודף כמו ידיות, להרים את שכבת בראוני מהמחבת. הפעל מרית דקה מתחת כדי לשחרר אותו מנייר הקלף. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
עבור שכבת העוגיה: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה והסוכרים בקערה גדולה עד רכות. מקציפים את הוניל והביצה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים עד לקבלת הבצק. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. באמצעות האצבעות שלך, לחץ על הבצק באופן שווה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכנה אחרת, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
אופים עד אור הזהב, 14 עד 16 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
להעביר את המחבת למתלה תיל להתקרר במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מפזרים את האגוזים על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצרים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
12
עבור הקרמל: בסיר בינוני, כבד, לשלב את סוכריות קרמל, 2 כפות מים ווניל על אש בינונית-נמוכה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הממתקים נמסו ואת התערובת חלקה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
13
יוצקים את הקרמל באופן שווה על שכבת העוגיה. עבודה במהירות, מניחים את שכבת הבראוני על גבי הקרמל. בעדינות לחץ על שכבת בראוני לתוך הקרמל. מקררים במשך 1 שעה עד הקרמל יש להגדיר. אפשר לשכבות להגיע לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.