חטיפי ריבה וחמאת בוטנים
חמאת בוטנים ריבה ברים הוא צמחוני תבלין. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 734 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם ביצים, מיץ לימון מ 1 לימון, ריבת ענביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו חטיפי חמאת בוטנים וריבה, חטיפי חמאת בוטנים וריבה, ו חטיפי חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הג ' לי: לסחוט בעדינות את הענבים מעורם, הצבת הענבים לתוך סיר גדול או סיר גדול תחתית.
מניחים עורות לתוך בלנדר עם חצי הסוכר להתמזג בערך, ולאחר מכן להוסיף לסיר יחד עם שאר הסוכר ומיץ לימון.
מניחים על חום בינוני ומרתיחים בעדינות במשך כעשר דקות כדי להמיס סוכר ולרכך ענבים, ערבוב לעתים קרובות.
לגרד לתוך בלנדר להתמזג ביסודיות, ואז כוח בחזרה לתוך סיר דרך מסננת משובחת.
מניחים צלחת לבנה קטנה במקפיא. חזור תערובת לרתיחה ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד עבה, 10 עד 15 דקות. מבחן עבור doneness על ידי הטלת קצת ריבה על צלחת קפואה הקפאה במשך דקה אחת, ואז לחטט. אם נוזל, להמשיך לבשל, בדיקה כל 2 דקות בערך עד סט. מיד להסיר מן הסיר לגרד לתוך קערת ערבוב בינונית, ואז להירגע על אמבט קרח או במקרר. לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות לאחר הצטננות.
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים תנור ל 350 ° F. אם אתה רוצה ברים עבים, חמאה וקמח צלחת אפייה 8-by 8-inch; עבור ברים דקים, מהירים יותר, חמאה 9-by 13-inch תבנית אפייה. סדינים אפייה קו עם נייר קלף, עוזב בליטה בשני הקצוות. שים את המחבת מוכנה בצד.
בקערה בינונית, לטאטא חמאה עם סוכרים עד בשילוב מלא.
להקציף ביצים, ואחריו וניל וחמאת בוטנים.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ובוטנים בקערה בינונית ומקציפים לשלב. מקפלים מרכיבים יבשים לבלילה, ואז להפיץ באופן שווה למחבת מוכנה.
עבור דפוס שברון אפילו, לשים ג ' לי לתוך שקית צנרת או שקית פלסטיק לחתוך את קצה, ואז צינור כמה קווים דקים קרובים למדי על פני השטח של הבלילה. גרור סכין קיצוץ מעבר לקווים, לסירוגין כיוונים. עבור מערבולות אקראיות, כתמים כפית של ג ' לי באופן שווה על פני השטח של הבלילה מערבולת עם סכין קיצוץ.
עבור מחבת רדודה, אופים 20-30 דקות, פונה פעם אחת באמצע האפייה. למחבת הקטנה והעמוקה יותר, תצטרכו לאפות לפחות שעה, כל 20 דקות. ברים אפויים לחלוטין כאשר שיפוד או סכין חיתוך מוכנס במרכז יוצא עם רק כמה פירורים, אשר לא צריך להיות רטוב אבל עדיין יהיה דביק. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הסרת. להסרה מהירה יותר וחיתוך מסודר יותר, מניחים במקרר לצנן לפחות 2 שעות או לילה. כדי לחתוך ברים רדודים, להרים מתוך מחבת על ידי קלף מעל ולמקם על קרש חיתוך.
חתוך עם סכין שף נקייה. עבור ברים עבים יותר, הפוך על קרש חיתוך, ולאחר מכן הפוך וחתוך עם סכין שף נקי.