קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות9
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חטיפי ריבה וחמאת בוטנים

חטיפי ריבה וחמאת בוטנים
חמאת בוטנים ריבה ברים הוא צמחוני תבלין. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 734 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם ביצים, מיץ לימון מ 1 לימון, ריבת ענביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו חטיפי חמאת בוטנים וריבה, חטיפי חמאת בוטנים וריבה, ו חטיפי חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הג ' לי: לסחוט בעדינות את הענבים מעורם, הצבת הענבים לתוך סיר גדול או סיר גדול תחתית.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מניחים עורות לתוך בלנדר עם חצי הסוכר להתמזג בערך, ולאחר מכן להוסיף לסיר יחד עם שאר הסוכר ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מניחים על חום בינוני ומרתיחים בעדינות במשך כעשר דקות כדי להמיס סוכר ולרכך ענבים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
לגרד לתוך בלנדר להתמזג ביסודיות, ואז כוח בחזרה לתוך סיר דרך מסננת משובחת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מניחים צלחת לבנה קטנה במקפיא. חזור תערובת לרתיחה ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד עבה, 10 עד 15 דקות. מבחן עבור doneness על ידי הטלת קצת ריבה על צלחת קפואה הקפאה במשך דקה אחת, ואז לחטט. אם נוזל, להמשיך לבשל, בדיקה כל 2 דקות בערך עד סט. מיד להסיר מן הסיר לגרד לתוך קערת ערבוב בינונית, ואז להירגע על אמבט קרח או במקרר. לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות לאחר הצטננות.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים תנור ל 350 ° F. אם אתה רוצה ברים עבים, חמאה וקמח צלחת אפייה 8-by 8-inch; עבור ברים דקים, מהירים יותר, חמאה 9-by 13-inch תבנית אפייה. סדינים אפייה קו עם נייר קלף, עוזב בליטה בשני הקצוות. שים את המחבת מוכנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, לטאטא חמאה עם סוכרים עד בשילוב מלא.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף ביצים, ואחריו וניל וחמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה ובוטנים בקערה בינונית ומקציפים לשלב. מקפלים מרכיבים יבשים לבלילה, ואז להפיץ באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
עבור דפוס שברון אפילו, לשים ג ' לי לתוך שקית צנרת או שקית פלסטיק לחתוך את קצה, ואז צינור כמה קווים דקים קרובים למדי על פני השטח של הבלילה. גרור סכין קיצוץ מעבר לקווים, לסירוגין כיוונים. עבור מערבולות אקראיות, כתמים כפית של ג ' לי באופן שווה על פני השטח של הבלילה מערבולת עם סכין קיצוץ.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
עבור מחבת רדודה, אופים 20-30 דקות, פונה פעם אחת באמצע האפייה. למחבת הקטנה והעמוקה יותר, תצטרכו לאפות לפחות שעה, כל 20 דקות. ברים אפויים לחלוטין כאשר שיפוד או סכין חיתוך מוכנס במרכז יוצא עם רק כמה פירורים, אשר לא צריך להיות רטוב אבל עדיין יהיה דביק. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הסרת. להסרה מהירה יותר וחיתוך מסודר יותר, מניחים במקרר לצנן לפחות 2 שעות או לילה. כדי לחתוך ברים רדודים, להרים מתוך מחבת על ידי קלף מעל ולמקם על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
חתוך עם סכין שף נקייה. עבור ברים עבים יותר, הפוך על קרש חיתוך, ולאחר מכן הפוך וחתוך עם סכין שף נקי.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין