קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות9
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חטיפי ריבה וחמאת בוטנים

חטיפי ריבה וחמאת בוטנים
חמאת בוטנים ריבה ברים הוא צמחוני תבלין. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 734 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם ביצים, מיץ לימון מ 1 לימון, ריבת ענביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו חטיפי חמאת בוטנים וריבה, חטיפי חמאת בוטנים וריבה, ו חטיפי חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הג ' לי: לסחוט בעדינות את הענבים מעורם, הצבת הענבים לתוך סיר גדול או סיר גדול תחתית.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים עורות לתוך בלנדר עם חצי הסוכר להתמזג בערך, ולאחר מכן להוסיף לסיר יחד עם שאר הסוכר ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מניחים על חום בינוני ומרתיחים בעדינות במשך כעשר דקות כדי להמיס סוכר ולרכך ענבים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
לגרד לתוך בלנדר להתמזג ביסודיות, ואז כוח בחזרה לתוך סיר דרך מסננת משובחת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מניחים צלחת לבנה קטנה במקפיא. חזור תערובת לרתיחה ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד עבה, 10 עד 15 דקות. מבחן עבור doneness על ידי הטלת קצת ריבה על צלחת קפואה הקפאה במשך דקה אחת, ואז לחטט. אם נוזל, להמשיך לבשל, בדיקה כל 2 דקות בערך עד סט. מיד להסיר מן הסיר לגרד לתוך קערת ערבוב בינונית, ואז להירגע על אמבט קרח או במקרר. לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות לאחר הצטננות.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים תנור ל 350 ° F. אם אתה רוצה ברים עבים, חמאה וקמח צלחת אפייה 8-by 8-inch; עבור ברים דקים, מהירים יותר, חמאה 9-by 13-inch תבנית אפייה. סדינים אפייה קו עם נייר קלף, עוזב בליטה בשני הקצוות. שים את המחבת מוכנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית, לטאטא חמאה עם סוכרים עד בשילוב מלא.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף ביצים, ואחריו וניל וחמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה ובוטנים בקערה בינונית ומקציפים לשלב. מקפלים מרכיבים יבשים לבלילה, ואז להפיץ באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שום מולבןשום מולבן
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
עבור דפוס שברון אפילו, לשים ג ' לי לתוך שקית צנרת או שקית פלסטיק לחתוך את קצה, ואז צינור כמה קווים דקים קרובים למדי על פני השטח של הבלילה. גרור סכין קיצוץ מעבר לקווים, לסירוגין כיוונים. עבור מערבולות אקראיות, כתמים כפית של ג ' לי באופן שווה על פני השטח של הבלילה מערבולת עם סכין קיצוץ.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
עבור מחבת רדודה, אופים 20-30 דקות, פונה פעם אחת באמצע האפייה. למחבת הקטנה והעמוקה יותר, תצטרכו לאפות לפחות שעה, כל 20 דקות. ברים אפויים לחלוטין כאשר שיפוד או סכין חיתוך מוכנס במרכז יוצא עם רק כמה פירורים, אשר לא צריך להיות רטוב אבל עדיין יהיה דביק. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הסרת. להסרה מהירה יותר וחיתוך מסודר יותר, מניחים במקרר לצנן לפחות 2 שעות או לילה. כדי לחתוך ברים רדודים, להרים מתוך מחבת על ידי קלף מעל ולמקם על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חתוך עם סכין שף נקייה. עבור ברים עבים יותר, הפוך על קרש חיתוך, ולאחר מכן הפוך וחתוך עם סכין שף נקי.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין