חטיפי שוקולד ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל חטיפי שוקולד ג' ינג'ר. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 216 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, תמצית ונילן, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו חמאת בוטנים ללא גלוטן חטיפי שוקולד עם ציפוי שוקולד, שוקולד מריר שוקולד חמאה שוקולד צ'יפס עוגיות, ו חטיפי עוגת שוקולד צ'יפס עם זיגוג שוקולד מומלח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 F. חמאה מחבת אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' וממלאים אותה ב-2 חתיכות נייר קלף מחורצות, ומשאירים בליפוף על כל הצדדים. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, זנגביל, קינמון, שיני, סודה לשתיה, ומלח. עם מיקסר חשמלי, להכות את החמאה וסוכרים עד רכות.
מוסיף את הביצים וניל ופעימה לשלב. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח, ערבוב עד רק incorporated.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה ואופים עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 40 עד 50 דקות. מגניב לחלוטין במחבת, ולאחר מכן לחתוך 32 ברים (8 שורות על ידי 4 שורות). לעטוף: חותם הדוק על מיכל ממסעדה ישמור על הסורגים לח ולעיס. (להשרות מכולות במים חמים, סבון כדי להסיר דבק מן התוויות.) לעטוף עם קשת ולהתאים אישית עם מדבקה בכתב יד. כדי להקפיא: במקום לאפות את הבלילה, להקפיא אותו במחבת עד 2 חודשים. כדי לאפות, בצע את הוראות המתכון, אפייה קפוא, ולהשתמש בקצה העליון של טווח הזמן.