איטון הבלגן
בלגן אטון יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 405 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו קונכיות מרנג מאפייה, פטל, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 30%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו איטון הבלגן, איטון הבלגן, ו איטון הבלגן עבור מתכונים דומים.
הוראות
יוצקים 2 אריזות של הפטל, 1 כוס הסוכר ומיץ הלימון לתבנית מוקפצת בגודל 10 אינץ'. כותשים את הגרגרים קלות בעזרת מזלג ומביאים את התערובת לרתיחה מלאה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת סירופית. מקפלים את 2 חבילות הפטל הנותרות ואת הפרמבואז לתערובת החמה ומכניסים למקרר עד שהם קרים מאוד.
בקערה של מערבל חשמלי המצויד במצורף הקצף מקציפים יחד את השמנת, את 3 כפות הסוכר הנותרות ואת הווניל במהירות בינונית-גבוהה עד שהוא יוצר פסגות יציבות.
בכוסות דקורטיביות שכבו כף מהקצפת, כף מתערובת הפטל ואז כמה חתיכות מרנג. חזור על הפעולה פעם או פעמיים, תלוי בגודל הכוסות, עד שהכוסות מלאות, וכלה בפירות יער ובקופסת שמנת.
מגישים מיד או מצננים שעה, עד שמוכן להגשה.