חטיפי שוקולד שיבולת שועל מדהימים
גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. . נסו עוגיות שוקולד צ'יפס מדהימות של ג' סיקה עם אגוזי פקאן, חטיפי שוקולד שיבולת שועל, ו חטיפי שוקולד שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים מעט תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
לנצח חמאה, סוכר חום, סוכר לבן בקערה עד שמנת; לנצח ביצים עד חלקה. מערבבים תערובת פודינג לתערובת מוקרמת, ואחריו תמצית וניל.
לטאטא קמח, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה נפרדת ומערבבים תערובת קמח למרכיבים לחים.
מערבבים שיבולת שועל ושוקולד צ ' יפס לבצק. לחץ על הבצק לתוך תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ -25 דקות.
בואו להתקרר לפני חיתוך לריבועים.