חטיפי תפוחים ללא אפייה
חטיפי תפוחים ללא אפייה עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם שיבולת שועל מהירה לבישול, סוכר חום, אגוזים חמניות קלויים יבשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: חטיפי תפוחים ללא אפייה, חטיפי אנרגיה ללא עוגות תפוחים, ו חטיפי תפוחים ללא אפייה.
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של מחבת מרובע 8 אינץ ' עם רדיד; לרסס עם ספריי בישול.
מפזרים 1/2 כוס של התפוחים ו 1/4 כוס של פקאן על החלק התחתון של מחבת.
מניחים דגני בוקר בשקית פלסטיק לאחסון מזון resealable; שקית חותם למחוץ גס עם סיכה מתגלגלת או פטיש בשר. תניח בצד.
בתנור הולנדי 4 ליטר, מחממים 1/2 כוס תפוחים, דבש, צימוקים וסוכר חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית חום בינוני. קוק חשף על 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן, עד חם תוסס; להסיר מן החום.
מערבבים חמאת בוטנים לתערובת מבושלת עד מומסת. מערבבים בחמאת תפוחים וקינמון. מערבבים שיבולת שועל ואגוזים חמניות עד מעורבב היטב. מערבבים דגנים כתושים.
תערובת לחץ מאוד בתקיפות (או ברים יתפוררו) ובאופן שווה על תפוחים פקאן במחבת.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס תפוחים 1/4 כוס פקאן; לחץ קלות לתוך ברים. מקררים כ 2 שעות או עד סט. עבור ברים, לחתוך 4 שורות על ידי 3 שורות. חנות מכוסה במקרר.