חיתוך עבה
אם יש לך ביצים, סוכר, סוכר, סוכר של ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו חיתוך עבה, מולסה לגזור, ו מגזרות בראונייות חלביות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם אחרי כל אחד.
שלב קמח, אבקת אפייה, ומלח; מערבבים לתוך תערובת הסוכר. מכסים בצק ומקררים לפחות שעה אחת.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מצעי עוגיות גריז. על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק לעובי 1/2 אינץ ' וחותכים לצורות הרצויות באמצעות חותכני עוגיות.
מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה מוכן.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. כדי להכין ציפוי, מערבבים יחד את הסוכר, השמן ואת 1 כפית וניל עד חלקה. בהדרגה להוסיף מספיק מים חמים כדי להשיג עקביות להפיץ.