קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות75
ציון בריאות0
מגזין

חיתוך עבה

חיתוך עבה
אם יש לך ביצים, סוכר, סוכר, סוכר של ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו חיתוך עבה, מולסה לגזור, ו מגזרות בראונייות חלביות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם, ערבוב גם אחרי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב קמח, אבקת אפייה, ומלח; מערבבים לתוך תערובת הסוכר. מכסים בצק ומקררים לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מצעי עוגיות גריז. על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק לעובי 1/2 אינץ ' וחותכים לצורות הרצויות באמצעות חותכני עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על גיליונות אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. כדי להכין ציפוי, מערבבים יחד את הסוכר, השמן ואת 1 כפית וניל עד חלקה. בהדרגה להוסיף מספיק מים חמים כדי להשיג עקביות להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפויציפוי
עוגיותעוגיות
ונילוניל
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור