חלב חמאה-חזה הודו בריין
צריך ללא גלוטן ו-30 מתאבנים שלמים? חזה הודו חמאה-בריין יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 31 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה מ Foodnetwork יש 27 אוהדים. אם יש לך חלב חמאה, חזה הודו, שום מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-50 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חלב חמאה-חזה הודו בריין, חזה הודו בריין הטוב ביותר, ו חזה הודו בריח.
הוראות
לשלב את כל החומרים יחד בשקית פלסטיק גדולה מחדש sealable.
מניחים בקערה, כדי לתפוס כל הדלפות, ומקררים במשך 12 עד 24 שעות.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
הסר את שד ההודו מן המלח, לנקז היטב להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים את שד טורקיה, עור בצד למעלה, על תבנית אפייה מצויד מתלה תיל.
מניחים בתנור ומבשלים 1 שעה 15 דקות. הפעל את התנור עד 400 מעלות F ומבשל במשך 10 עד 15 דקות נוספות, או עד הטמפרטורה הפנימית היא 160 מעלות F והעור הוא השחמה יפה.
הסר מהתנור, לכסות בנייר אלומיניום ולתת לנוח במשך 10 דקות.
בינתיים, מחממים את הגריל לחום בינוני ושמן הסורגים בנדיבות עם שמן צמחי.
לאחר שתרנגול ההודו נח, חותכים את הבשר מהעצם וחותכים לפרוסות בעובי 3/8 אינץ'.
מניחים את הפרוסות על הגריל ומבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד, רק עד סימני גריל לפתח.
הסר מהגריל. השתמש בpo ' Boy או כמנה עיקרית.