קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חלב חמאה-עוגת אפרסקים ביסקוויט

חלב חמאה-עוגת אפרסקים ביסקוויט
צריך קינוח צמחוני? סנדלר אפרסקים בחמאה-ביסקוויט יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, פקאן, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: חלב חמאה-עוגת אפרסקים ביסקוויט, עוגת אפרסקים ביסקוויט קינמון, ו עוגת אפרסקים מצ'דר-ביסקוויט.

הוראות

1
הפוך את הביסקוויטים: בקערה בינונית, לערבב את הקמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה עד שהוא בגודל של אפונה. מערבבים בעדינות בחמאה עד שהבצק פשוט מתחבר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מעבירים את הבצק למשטח מקורנן קלות וטופחים אותו לדיסק בעובי 3/4 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים עגול 2 1/2 אינץ', להחתים 8 ביסקוויטים, ללטף את השאריות יחד לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3
מעבירים את הביסקוויטים לקלף נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מברשת את צמרות עם קרם ומפזרים את הסוכר turbinado. מקררים את הביסקוויטים עד שמצוננים, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים את הביסקוויטים במשך כ 15 דקות, עד זהב קל; להעביר מתלה כדי להתקרר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הפוך את הסנדלר: חמאה קלה צלחת אפייה 8 1/2-by-11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
מורחים את הפקאן בצלחת עוגה וטוסט בתנור במשך 8 דקות, עד ריחני; בואו מגניב, ואז לחתוך בגסות. בקערה, לזרוק את האפרסקים, סוכר חום, סוכר מגורען, קורנפלור, קינמון ווניל. מקפלים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מורחים את האפרסקים בתבנית אפייה מוכנה ומכסים בנייר כסף. מניחים את המנה על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך 20 דקות, עד שהאפרסקים מתחילים לשחרר את המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
הסר את רדיד ואופים במשך כ -30 דקות יותר, ערבוב פעם אחת, עד האפרסקים מבעבעים. מסדרים את הביסקוויטים על הפירות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
אופים את הסנדלר במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
העברה למתלה כדי להתקרר מעט.
13
בינתיים, להפוך את הקצפת: בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים. באמצעות מערבל חשמלי, לנצח את הקרם במהירות בינונית עד מוקצף ברכות. כפית את הסנדלר לתוך קערות רדודות, העליון עם גושים של קצפת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים2קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר ממתקיםסוכר ממתקים3קרום: פירורי קרקר גרהםאפונה קפואהאפונה קפואה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1גבינת פרמזן מגוררתסוכר turbinado, רצוי סוכר בסוכר גלם או מגורעןסוכר turbinado, רצוי סוכר בסוכר גלם או מגורען2קרום: פירורי קרקר גרהם1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי3קרום: פירורי קרקר גרהם1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2קרום: פירורי קרקר גרהםכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר10אפרסקים מגולענים וחותכים לפרוסות 1/2 אינץ ' (4 3/4 פאונד)אפרסקים מגולענים וחותכים לפרוסות 1/2 אינץ ' (4 3/4 פאונד)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק7קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביות 1/2 אינץחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביות 1/2 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.