חלב חמאה-עוגת אפרסקים ביסקוויט
צריך קינוח צמחוני? סנדלר אפרסקים בחמאה-ביסקוויט יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, פקאן, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: חלב חמאה-עוגת אפרסקים ביסקוויט, עוגת אפרסקים ביסקוויט קינמון, ו עוגת אפרסקים מצ'דר-ביסקוויט.
הוראות
הפוך את הביסקוויטים: בקערה בינונית, לערבב את הקמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה עד שהוא בגודל של אפונה. מערבבים בעדינות בחמאה עד שהבצק פשוט מתחבר.
מעבירים את הבצק למשטח מקורנן קלות וטופחים אותו לדיסק בעובי 3/4 אינץ'. באמצעות חותך ביסקוויטים עגול 2 1/2 אינץ', להחתים 8 ביסקוויטים, ללטף את השאריות יחד לפי הצורך.
מעבירים את הביסקוויטים לקלף נייר אפייה.
מברשת את צמרות עם קרם ומפזרים את הסוכר turbinado. מקררים את הביסקוויטים עד שמצוננים, כ -30 דקות.
אופים את הביסקוויטים במשך כ 15 דקות, עד זהב קל; להעביר מתלה כדי להתקרר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
הפוך את הסנדלר: חמאה קלה צלחת אפייה 8 1/2-by-11 אינץ'.
מורחים את הפקאן בצלחת עוגה וטוסט בתנור במשך 8 דקות, עד ריחני; בואו מגניב, ואז לחתוך בגסות. בקערה, לזרוק את האפרסקים, סוכר חום, סוכר מגורען, קורנפלור, קינמון ווניל. מקפלים בפקאנים.
מורחים את האפרסקים בתבנית אפייה מוכנה ומכסים בנייר כסף. מניחים את המנה על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך 20 דקות, עד שהאפרסקים מתחילים לשחרר את המיצים שלהם.
הסר את רדיד ואופים במשך כ -30 דקות יותר, ערבוב פעם אחת, עד האפרסקים מבעבעים. מסדרים את הביסקוויטים על הפירות.
אופים את הסנדלר במשך 5 דקות.
העברה למתלה כדי להתקרר מעט.
בינתיים, להפוך את הקצפת: בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים. באמצעות מערבל חשמלי, לנצח את הקרם במהירות בינונית עד מוקצף ברכות. כפית את הסנדלר לתוך קערות רדודות, העליון עם גושים של קצפת ומגישים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.