חלב קרח עם צימוקים רום
חלב עם צימוקים רום עשוי להיות המשקה שאתם מחפשים. מתאים ל-11 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 191 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. אם יש לכם סוכר, רום, חלב רזה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. נסו צימוקים-לחם חלב דבש, גלידת חלב קוקוס צימוקים רום (טבעוני), ו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים צימוקים ורום בסיר קטן; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מסננים צימוקים, משליכים רום. קוצצים דק צימוקים, ומניחים בצד.
מקציפים ביצים בקערה בינונית במהירות גבוהה של מיקסר חשמלי 3 דקות או עד עבה וחיוור.
שלב סוכר עמילן תירס; בהדרגה להוסיף תערובת סוכר לביצים מכות, מכות כל הזמן.
העברת תערובת לסיר גדול; מערבבים בחלב רזה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה ופשוט מתחיל לרתוח.
הסר מהחום, ולתת מגניב. מערבבים בחלב מתאדה, וניל, וצימוקים קצוצים. מכסים ומקררים ביסודיות.
יוצקים תערובת לתוך מיכל מקפיא של 1 גלון יד פנה או מקפיא חשמלי. להקפיא על פי הוראות היצרן. לארוז מקפיא עם קרח נוסף ומלח סלע, ולתת לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.