קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חלב שקדים וצימוקים-רפרפת חינם

חלב שקדים וצימוקים-רפרפת חינם
פודינג חינם שקדים וצימוקים נטול גלוטן, וללא לקטוז קינוח. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 145 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב שקדים, תותים, vanillan essence, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת פודינג קוקוס ללא סרטנים ללא סוכר {חלב חינם, גלוטן ופחמימות דלות}, פודינג תפוחים ממותק טבעי: [חלב חינם & ללא גלוטן], ו רפרפת חינם.

הוראות

1
מחממים התנור ל 150°c / 149°
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מערבבים את חלב שקדים, ביצים ומהות וניל בסיר בגודל בינוני וחום, מטאטא כל הזמן. אל תרתח. מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מן החום ויוצקים לתוך ramekins.לחלק באופן שווה את הצימוקים בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
וניל מלאכותיוניל מלאכותי
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מניחים את ramekins בצלחת חסינת חום מלא במים להגיע חצי הדרך עד ramekins.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
אופים בתנור במשך 45 דקות או עד צמרות להתחיל להרגיש מוצק.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
מוציאים מהתנור ומניחים את הפודינג למקרר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.לקשט עם פרוסות תותים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)