חלבון ביצה ופריטטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו חלבון ביצה ופריטטן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 225 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פנצ'טה, חלבונים, מלח ים גס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו פריטטה לבנה ביצה, פיצה לבנה פריטטה, ו פריטטה לבנה ביצה עם לוקס וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מברישים קישואים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים על אש בינונית במחבת גריל עד שהם רכים ומסומנים. מניחים להתקרר וקוביות.
במחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ ' ממיסים חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פנקטה ומבשלים עד שהם פריכים.
מוסיפים שום ומאפשרים לבשל עד ריחני. מערבבים פנימה את הקישואים הצלויים, העגבניות ועשבי התיבול הטריים. מקציפים קלות את החלבונים בקערה גדולה ומוסיפים למחבת. מכבים את האש, מערבבים פנימה את הגבינה השוויצרית ומתבלים במלח גס וכפית 1 פלפל שחור.
מכניסים לתנור ואופים 25 עד 30 דקות או עד שהביצה מתייצבת.