חלומי בגריל קבב ירקות
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך עגבניות רומא, גבינה הולומי, שיפודי מתכת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. האוכל הביא לך אותו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: חלומי בגריל קבב ירקות, טלה צלוי קבב חלומי, ו שיפודי ירקות בגריל Halloumi.
הוראות
עבור הרוטב: הליבה עגבניות, קוצצים גס, ומניחים בבלנדר.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת חלקה.
להעביר 1 כוס הרוטב לקערת הגשה קטנה ולהניח בצד להגשה. מחלקים את הרוטב שנותר בין 2 קערות גדולות; להפריש.עבור שיפודים: לקצץ ולחתוך את החצילים לחתיכות 1 אינץ ' ומניחים באחת הקערות הגדולות של רוטב. לקצץ את הגבעולים מן הפטריות, להוסיף אותם לקערה עם החצילים, ולזרוק לשלב; להפריש.ליבה וזרע את הפלפלים, לחתוך לחתיכות 1 אינץ', ומניחים בקערה הגדולה השנייה של רוטב.
חותכים את הגבינה ל 24 חתיכות, מוסיפים לקערה עם הפלפלים, וזורקים לשלב; להפריש.
מחממים גריל גז או פחם לגובה בינוני (כ 191° עד425). בינתיים, חוט את הירקות והגבינה על שיפודים( לסירוגין כל מרכיב), משאיר על 1/8 אינץ ' של מקום בין כל חתיכה.
מניחים על תבנית אפייה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן.
שים את השיפודים על הגריל. סגור את הגריל ומבשל, הופך את השיפודים כל 3 דקות, עד שכל הצדדים חרוכים קלות על הקצוות ואת הירקות הם פריך במכרז, על 15 עד 20 דקות בסך הכל.
מעבירים את השיפודים למגש הגשה ומגישים עם הרוטב השמור.