חלזונות מטוגנים עם דומדמניות וצנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אסקרול מטוגן עם דומדמניות וצנוברים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 145 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, escarole, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כדורי בשר עם דומדמניות וצנוברים, כרוב עם דומדמניות וצנוברים, ו קוסקוס עם צנוברים ודומדמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דומדמניות ומים בקערה קטנה.
מעביר דומדמניות לקערה בינונית.
לבשל escarole בקבוצות בסיר גדול של מים רותחים רק עד נבול, על 2 דקות.
ניקוז; קריר מתחת למים זורמים קרים.
לנקז שוב; לסחוט כדי להסיר עודף מים.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שום; sauté רק עד תחילת צבע, על 2 דקות.
מוסיפים תערובת אסקרול וצנוברים.
מפזרים מלח ופלפל. Sauté עד escarole מחומם דרך, כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.