קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

חלצי חזיר צלויים בתנור עם רוטב קנטרלה-חרדל

חלצי חזיר צלויים בתנור עם רוטב קנטרלה-חרדל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חלצי חזיר צלויים בתנור עם רוטב קנטרלה-חרדל. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא פגע במקום. לכו לחנות ואספו מיץ תפוזים, חומץ יין אדום, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזיר שפשף חרדל עם רוטב אוכמניות-חרדל וצ'יפס מתובל בתנור, חזיר חזיר עם רוטב חרדל ודלעת מוקפצת, ו חזיר שומר חרדל עם רוטב מחבת קמברלנד.

הוראות

1
הקציפו את הטימין, הרוזמרין, השום, החרדל והשמן הצמחי עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
משפשפים את החזיר בנדיבות בתערובת עשבי החרדל, ואז מניחים את צד השומן כלפי מעלה על מתלה המונח בתוך תבנית צלייה עם תחתית כבדה. צולים עד שהחזיר מקורמל ומדחום המוחדר למרכז רושם 145 מעלות פרנהייט, 55 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
יוצקים את כל הטפטופים מלבד 2 כפות מהתבנית הצלייה, ואז מחממים על הכיריים על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד לקרמל, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שקיפות, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
4
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את הקוניאק, ואז מחזירים לאש ומגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מבשלים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מקציפים את הציר, החרדל והטימין. מביאים לרתיחה ומבשלים עד לצמצום בחצי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את השמנת והחמאה ומרתיחים בעדינות עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
7
מוסיפים את הפטרוזיליה והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
פורסים את החזיר ל -12 חתיכות ומזלפים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
לטאטא את החלמונים, מיץ לימון ו1 כפית מלח בקערה עד קצף. מזלפים לאט את השמן הצמחי, תוך הקצפה מתמדת עד לתחליב מוחלט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מכינים את סלט תפוחי האדמה: מבשלים את הבייקון במחבת עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר להתקררות ואז קוצצים לחתיכות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
פורסים את תפוחי האדמה בעובי 1/4 אינץ'; מעבירים לסיר, מכסים במים ומתבלים קלות במלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד שרק מזלג רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מסננים היטב.
6
שלב את הבייקון, הצלפים, החומץ והעירית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים 1/4 כוס מיונז (שומרים את השאר לשימוש אחר). מקפלים פנימה בעדינות את תפוחי האדמה החמים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהוא פשוט פריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
9
מוסיפים את הבצל והשום ומזיעים עד שקיפות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים את הכרוב ומערבבים לציפוי בשומן הבייקון הניתן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
11
מוסיפים את החומץ, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בשלושה רבעים והכרוב רך, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
12
מוסיפים את מיץ התפוזים ומבשלים עד לצמצום בחצי, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
13
מסירים את הכרוב מהאש ומקפלים פנימה את התפוח. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
14
מגישים חם.

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון, חתוך לקוביותבייקון, חתוך לקוביות1kgsבשר חזיר ללא עצמות צלויבשר חזיר ללא עצמות צלוי6שרימפס וורידיםכרוב אדום מטוגן, להגשהכרוב אדום מטוגן, להגשה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צלפים, קצוץצלפים, קצוץ7101 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות (בערך פטריות קנטרלה, גבעולים גזומים, חצויים אם גדוליםאונקיות (בערך פטריות קנטרלה, גבעולים גזומים, חצויים אם גדולים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוניאק או ברנדי אחרקוניאק או ברנדי אחר12 כפיות אבקת שוםרגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם2largesחלמוניםחלמונים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עירית טרייה טחוןעירית טרייה טחון12 כפיות אבקת שוםפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון12 כפיות אבקת שוםרוזמרין טחוןרוזמרין טחון12 כפיות אבקת שוםטימין טרי טחוןטימין טרי טחון1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון3ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק1תפוח סבתא סמית, ג'וליאןתפוח סבתא סמית, ג'וליאן23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי6שרימפס וורידיםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי6שרימפס וורידיםסלט תפוחי אדמה גרמני, להגשהסלט תפוחי אדמה גרמני, להגשה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה בליס אדוםתפוחי אדמה בליס אדום1בצל צהוב בינוני, קצוץכרוב אדום מגורר (1/2 ראש קטן)כרוב אדום מגורר (1/2 ראש קטן)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום ג'וליאן (בערך 1/2 בצל)בצל אדום ג'וליאן (בערך 1/2 בצל)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שאלוט טחוןשאלוט טחון71דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייקון סלאבבייקון סלאב12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל מלאחרדל מלא