לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חלצי חזיר צלויים בתנור עם רוטב קנטרלה-חרדל. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא פגע במקום. לכו לחנות ואספו מיץ תפוזים, חומץ יין אדום, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזיר שפשף חרדל עם רוטב אוכמניות-חרדל וצ'יפס מתובל בתנור, חזיר חזיר עם רוטב חרדל ודלעת מוקפצת, ו חזיר שומר חרדל עם רוטב מחבת קמברלנד.
הוראות
1
הקציפו את הטימין, הרוזמרין, השום, החרדל והשמן הצמחי עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
משפשפים את החזיר בנדיבות בתערובת עשבי החרדל, ואז מניחים את צד השומן כלפי מעלה על מתלה המונח בתוך תבנית צלייה עם תחתית כבדה. צולים עד שהחזיר מקורמל ומדחום המוחדר למרכז רושם 145 מעלות פרנהייט, 55 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
3
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1
יוצקים את כל הטפטופים מלבד 2 כפות מהתבנית הצלייה, ואז מחממים על הכיריים על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד לקרמל, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שקיפות, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
4
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את הקוניאק, ואז מחזירים לאש ומגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מבשלים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מקציפים את הציר, החרדל והטימין. מביאים לרתיחה ומבשלים עד לצמצום בחצי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את השמנת והחמאה ומרתיחים בעדינות עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
7
מוסיפים את הפטרוזיליה והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר
8
פורסים את החזיר ל -12 חתיכות ומזלפים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
לטאטא את החלמונים, מיץ לימון ו1 כפית מלח בקערה עד קצף. מזלפים לאט את השמן הצמחי, תוך הקצפה מתמדת עד לתחליב מוחלט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות