קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

חלצי חזיר צלויים בתנור עם רוטב קנטרלה-חרדל

חלצי חזיר צלויים בתנור עם רוטב קנטרלה-חרדל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חלצי חזיר צלויים בתנור עם רוטב קנטרלה-חרדל. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא פגע במקום. לכו לחנות ואספו מיץ תפוזים, חומץ יין אדום, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזיר שפשף חרדל עם רוטב אוכמניות-חרדל וצ'יפס מתובל בתנור, חזיר חזיר עם רוטב חרדל ודלעת מוקפצת, ו חזיר שומר חרדל עם רוטב מחבת קמברלנד.

הוראות

1
הקציפו את הטימין, הרוזמרין, השום, החרדל והשמן הצמחי עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
משפשפים את החזיר בנדיבות בתערובת עשבי החרדל, ואז מניחים את צד השומן כלפי מעלה על מתלה המונח בתוך תבנית צלייה עם תחתית כבדה. צולים עד שהחזיר מקורמל ומדחום המוחדר למרכז רושם 145 מעלות פרנהייט, 55 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
יוצקים את כל הטפטופים מלבד 2 כפות מהתבנית הצלייה, ואז מחממים על הכיריים על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד לקרמל, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שקיפות, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את הקוניאק, ואז מחזירים לאש ומגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מבשלים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דַק-דַק-
5
מקציפים את הציר, החרדל והטימין. מביאים לרתיחה ומבשלים עד לצמצום בחצי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים את השמנת והחמאה ומרתיחים בעדינות עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
7
מוסיפים את הפטרוזיליה והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
פורסים את החזיר ל -12 חתיכות ומזלפים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
לטאטא את החלמונים, מיץ לימון ו1 כפית מלח בקערה עד קצף. מזלפים לאט את השמן הצמחי, תוך הקצפה מתמדת עד לתחליב מוחלט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מכינים את סלט תפוחי האדמה: מבשלים את הבייקון במחבת עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר להתקררות ואז קוצצים לחתיכות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
פורסים את תפוחי האדמה בעובי 1/4 אינץ'; מעבירים לסיר, מכסים במים ומתבלים קלות במלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד שרק מזלג רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים היטב.
6
שלב את הבייקון, הצלפים, החומץ והעירית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים 1/4 כוס מיונז (שומרים את השאר לשימוש אחר). מקפלים פנימה בעדינות את תפוחי האדמה החמים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהוא פשוט פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
9
מוסיפים את הבצל והשום ומזיעים עד שקיפות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים את הכרוב ומערבבים לציפוי בשומן הבייקון הניתן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
מוסיפים את החומץ, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בשלושה רבעים והכרוב רך, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
12
מוסיפים את מיץ התפוזים ומבשלים עד לצמצום בחצי, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
13
מסירים את הכרוב מהאש ומקפלים פנימה את התפוח. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
14
מגישים חם.

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהם2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם28פלפל האבנרובייקון, חתוך לקוביותבייקון, חתוך לקוביות1kgsבשר חזיר ללא עצמות צלויבשר חזיר ללא עצמות צלוי6קצת קישואים קצוציםכרוב אדום מטוגן, להגשהכרוב אדום מטוגן, להגשה2קרום: פירורי קרקר גרהםצלפים, קצוץצלפים, קצוץ7101 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות (בערך פטריות קנטרלה, גבעולים גזומים, חצויים אם גדוליםאונקיות (בערך פטריות קנטרלה, גבעולים גזומים, חצויים אם גדולים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוניאק או ברנדי אחרקוניאק או ברנדי אחר1גבינת פרמזן מגוררתרגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם2largesחלמוניםחלמונים2קרום: פירורי קרקר גרהםעירית טרייה טחוןעירית טרייה טחון1גבינת פרמזן מגוררתפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון1גבינת פרמזן מגוררתרוזמרין טחוןרוזמרין טחון1גבינת פרמזן מגוררתטימין טרי טחוןטימין טרי טחון1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון3ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק1תפוח סבתא סמית, ג'וליאןתפוח סבתא סמית, ג'וליאן2קרום: פירורי קרקר גרהםכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר6קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי6קצת קישואים קצוציםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי6קצת קישואים קצוציםסלט תפוחי אדמה גרמני, להגשהסלט תפוחי אדמה גרמני, להגשה454פלפל האבנרותפוחי אדמה בליס אדוםתפוחי אדמה בליס אדום1בצל צהוב בינוני, קצוץכרוב אדום מגורר (1/2 ראש קטן)כרוב אדום מגורר (1/2 ראש קטן)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום ג'וליאן (בערך 1/2 בצל)בצל אדום ג'וליאן (בערך 1/2 בצל)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2קרום: פירורי קרקר גרהםשאלוט טחוןשאלוט טחון71פלפל האבנרובייקון סלאבבייקון סלאב1גבינת פרמזן מגוררתחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל מלאחרדל מלא