לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חלצי חזיר צלויים בתנור עם רוטב קנטרלה-חרדל. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא פגע במקום. לכו לחנות ואספו מיץ תפוזים, חומץ יין אדום, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזיר שפשף חרדל עם רוטב אוכמניות-חרדל וצ'יפס מתובל בתנור, חזיר חזיר עם רוטב חרדל ודלעת מוקפצת, ו חזיר שומר חרדל עם רוטב מחבת קמברלנד.
הוראות
1
הקציפו את הטימין, הרוזמרין, השום, החרדל והשמן הצמחי עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
משפשפים את החזיר בנדיבות בתערובת עשבי החרדל, ואז מניחים את צד השומן כלפי מעלה על מתלה המונח בתוך תבנית צלייה עם תחתית כבדה. צולים עד שהחזיר מקורמל ומדחום המוחדר למרכז רושם 145 מעלות פרנהייט, 55 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
3
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1
יוצקים את כל הטפטופים מלבד 2 כפות מהתבנית הצלייה, ואז מחממים על הכיריים על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד לקרמל, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שקיפות, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את הקוניאק, ואז מחזירים לאש ומגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מבשלים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
דַק-
5
מקציפים את הציר, החרדל והטימין. מביאים לרתיחה ומבשלים עד לצמצום בחצי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים את השמנת והחמאה ומרתיחים בעדינות עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
7
מוסיפים את הפטרוזיליה והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/4 כוס שומן חזיר
8
פורסים את החזיר ל -12 חתיכות ומזלפים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
לטאטא את החלמונים, מיץ לימון ו1 כפית מלח בקערה עד קצף. מזלפים לאט את השמן הצמחי, תוך הקצפה מתמדת עד לתחליב מוחלט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מכינים את סלט תפוחי האדמה: מבשלים את הבייקון במחבת עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר להתקררות ואז קוצצים לחתיכות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
פורסים את תפוחי האדמה בעובי 1/4 אינץ'; מעבירים לסיר, מכסים במים ומתבלים קלות במלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד שרק מזלג רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים היטב.
6
שלב את הבייקון, הצלפים, החומץ והעירית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים 1/4 כוס מיונז (שומרים את השאר לשימוש אחר). מקפלים פנימה בעדינות את תפוחי האדמה החמים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהוא פשוט פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
9
מוסיפים את הבצל והשום ומזיעים עד שקיפות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים את הכרוב ומערבבים לציפוי בשומן הבייקון הניתן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
מתכון לפיצוצ'רי
11
מוסיפים את החומץ, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בשלושה רבעים והכרוב רך, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
12
מוסיפים את מיץ התפוזים ומבשלים עד לצמצום בחצי, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
13
מסירים את הכרוב מהאש ומקפלים פנימה את התפוח. מתבלים במלח ופלפל.