חם פריזה-סלדה לרדון עם ביצים עלומות ברוטב יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Salade פריזה-לרדון חם עם ביצים עלומות ברוטב יין אדום. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 757 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצים, פריזה, דמי-גלייס עגל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פריזי לרדון עם ביצים שלוקות., ביצים עלומות ברוטב יין אדום, ו פריסה-סלט לרדון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שאלוט ב 1 כף חמאה בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים יין, שום, קורנית, פטרוזיליה, עלה דפנה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומרתיחים עד מופחת על 1 כוס, 25 עד 40 דקות.
מחממים תנור ל 177° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
בינתיים, לבשל לארדונים במחבת כבדה קטנה על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד השחמה אבל לא פריך.
מסננים תערובת יין דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. חזור לסיר, ולאחר מכן מערבבים בדמי-גלייס עגל ולהביא לרתיחה.
מערבבים יחד קמח ונותרים 1/2 כף חמאה כדי להפוך את beurre manié, ואז לטאטא לתוך רוטב ומבשלים, לטאטא מדי פעם, 3 דקות.
מוסיף חצי לארדונים לרוטב ולשמור על חום, מכוסה. לעטוף שאר lardons בנייר כסף ולשמור על חם על מתלה בשליש התחתון של התנור.
מברשת בגט פרוסות עם שמן מתבלים קלות עם מלח ופלפל. טוסט בשליש העליון של התנור עד זהב חיוור פריך, על 10 דקות. תמרח שום על טוסטים.
בינתיים, למלא מחבת גדולה עמוקה עם 1 1/4 אינץ ' מים, ולאחר מכן להוסיף חומץ ולהביא לרתיחה. לשבור ביצה 1 לתוך כוס ולהחליק ביצה לתוך מים. חזור עם ביצים שנותרו, ריווח אותם זה מזה, ולגנוב ב מבשלים חשוף עד הלבנים הם המשרד אבל חלמונים עדיין נוזל, 2 עד 3 דקות.
לזרוק פריזה עם חומץ 1/4 מלח כפית, ואז עם שמן, ולחלק בין 4 צלחות.
הרם כל ביצה מתוך נוזל ציד בלתי חוקי עם מרית מחוררת בעדינות לטפוח יבש (עדיין על מרית), ולאחר מכן להעביר טוסט. מתבלים ביצים קלות עם מלח ופלפל ומחלקים בין סלטים.
יוצקים רוטב על ביצים ומפזרים סלטים עם לארדונים הנותרים.
רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה (פעם מגניב).