קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

חם פריזה-סלדה לרדון עם ביצים עלומות ברוטב יין אדום

חם פריזה-סלדה לרדון עם ביצים עלומות ברוטב יין אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Salade פריזה-לרדון חם עם ביצים עלומות ברוטב יין אדום. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 757 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצים, פריזה, דמי-גלייס עגל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו פריזי לרדון עם ביצים שלוקות., ביצים עלומות ברוטב יין אדום, ו פריסה-סלט לרדון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים שאלוט ב 1 כף חמאה בסיר בינוני כבד על חום בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3
מוסיפים יין, שום, קורנית, פטרוזיליה, עלה דפנה, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומרתיחים עד מופחת על 1 כוס, 25 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מחממים תנור ל 177° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, לבשל לארדונים במחבת כבדה קטנה על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד השחמה אבל לא פריך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מסננים תערובת יין דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים. חזור לסיר, ולאחר מכן מערבבים בדמי-גלייס עגל ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מערבבים יחד קמח ונותרים 1/2 כף חמאה כדי להפוך את beurre manié, ואז לטאטא לתוך רוטב ומבשלים, לטאטא מדי פעם, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיף חצי לארדונים לרוטב ולשמור על חום, מכוסה. לעטוף שאר lardons בנייר כסף ולשמור על חם על מתלה בשליש התחתון של התנור.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מברשת בגט פרוסות עם שמן מתבלים קלות עם מלח ופלפל. טוסט בשליש העליון של התנור עד זהב חיוור פריך, על 10 דקות. תמרח שום על טוסטים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בגטבגט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בינתיים, למלא מחבת גדולה עמוקה עם 1 1/4 אינץ ' מים, ולאחר מכן להוסיף חומץ ולהביא לרתיחה. לשבור ביצה 1 לתוך כוס ולהחליק ביצה לתוך מים. חזור עם ביצים שנותרו, ריווח אותם זה מזה, ולגנוב ב מבשלים חשוף עד הלבנים הם המשרד אבל חלמונים עדיין נוזל, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
לזרוק פריזה עם חומץ 1/4 מלח כפית, ואז עם שמן, ולחלק בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1
הרם כל ביצה מתוך נוזל ציד בלתי חוקי עם מרית מחוררת בעדינות לטפוח יבש (עדיין על מרית), ולאחר מכן להעביר טוסט. מתבלים ביצים קלות עם מלח ופלפל ומחלקים בין סלטים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
יוצקים רוטב על ביצים ומפזרים סלטים עם לארדונים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1
רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה (פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו