חמאה בקר
אם יש לך בשר בקר, חמאה, תערובת מרק בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-5 דקות. . נסו בשר סטרוגנוף עם אטריות חמאה, שיפודי שרימפס ובשר עם סויה וחמאת בצל ירוק, ו ברוסקטה טנדרלוין בקר עם חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבשר והחמאה לתוך סיר איטי.
מפזרים את תערובת מרק הבצל מעל. כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 8 שעות, או גבוה במשך 4 עד 5 שעות. מערבבים פעם או פעמיים.