חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון)
חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון) הוא תפוחי אדמה ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 116 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, עלי קורנית, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו תפוחי אדמה אקורדיון, תפוחי אדמה אקורדיון, ו חג Hasselback תפוחי אדמה עם שאלות צ'ייב חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה בשליש התחתון.
מניחים את החמאה, קורנית, שום, מלח ופלפל בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד החמאה נמסה והמלח מומס, כ 8 דקות. כבה את החימום.
מניחים תפוח אדמה 1 על קרש חיתוך ולעשות חיתוך רוחב מקביל חותך על 1/8 עד 1/4 אינץ 'זה מזה, משאיר לפחות 1/2 אינץ' של הבסיס של תפוחי אדמה ללא פגע. חזור עם תפוחי האדמה הנותרים.
מניחים את תפוחי האדמה לחתוך בצד למעלה בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ'.
הסר וזרוק את ענפי הקורנית ושום מתערובת החמאה. לטפטף באופן שווה כמחצית מתערובת החמאה על צמרות תפוחי האדמה. מכסים את המנה בחוזקה בנייר אלומיניום ואופים במשך 40 דקות.
הסר מהתנור, לחשוף, באופן שווה לטפטף את המחצית הנותרת של תערובת החמאה על תפוחי האדמה (לחמם מחדש על חום נמוך אם החמאה התגבשה). מכסים בנייר כסף ואופים עוד 20 דקות.
הסר מהתנור, לחשוף, ו baste עם החמאה השחומה בתחתית המנה. מכסים בנייר כסף וממשיכים לאפות עד שתפוחי האדמה הם מזלג מכרז, על 20 דקות יותר.
להעביר צלחת הגשה טפטוף עם שאר החמאה בצלחת.
מפזרים את העירית ומגישים.