קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

חמאה-קרפים סוכר

חמאה-קרפים סוכר
מתכון חמאה-קרפים סוכר יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 428 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. גשו לסופר וקנו חלב, קמח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פנקייק (קרפים) עם סוכר קינמון, קרפ שזיף סוכר עם ריקוטן ודבש, ו קרפים עם אגסים סוכר חום ורוטב פאדג (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמור 1 כף חמאה מומסת עבור מחבת צחצוח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים חלב, קמח, ביצים, 2 כפות סוכר, 2 כפות חמאה, ו 1/4 כפית מלח בבלנדר עד חלקה, ואז צונן, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מברשת קלה מחבת nonstick 10 אינץ ' עם כמה חמאה שמורה וחום על חום בינוני עד חם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים ב 1/4 גביע הבלילה, מיד הטיה וסיבוב מחבת כדי מעיל תחתון, ומבשלים קרפ, מפנה פעם אחת, עד רק להגדיר וזהב, על 1 דקה בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
העברה לצלחת. הפוך 7 קרפים יותר, לערום אותם.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
6
מברשת כל קרפ עם 1 כפית חמאה ומפזרים 1 כפית סוכר, ואז לקפל פעמיים כדי ליצור משולש.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
חום 2 כפיות כל חמאה וסוכר עם קמצוץ של מלח במחבת עד סוכר מומס, ואז לבשל 4 קרפים, הופך פעם אחת, עד חום זהוב. חזור עם חמאה, סוכר, קרפים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
קרפיםקרפים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Feret למברט בורדו Superieur עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
Chateau Feret למברט בורדו Superieur
הצבע הוא אודם כהה אטרקטיבי, המשקף את תהליך בחירת הענבים זהיר. האף ואת פרופיל הטעם של פירות כהים, שזיף ו ארז הם מאוזנים היטב עם חומציות מבנה טאנין על החיך. יין אלגנטי עם כוח ועדינות כאחד. גימור יבש ומרענן משלים את היין.