חמאה-רוטב קרמל בורבון
רוטב חמאה-בורבון קרמל יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך סירופ תירס, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו רוטב בורבון קרמל בורבון, ג'ורג'קרמלין: עוגות קינמון שוקולד עם ציפוי בורבון וניל, רוטב קרמל בורבון, ופקאנים מסוכרים, ו רוטב הקרמל הטוב ביותר יש ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים סוכר לתוך סיר 5 ליטר כבד. מערבבים ב 1/4 כוס מים וסירופ תירס. מביאים תערובת לרתיחה על חום בינוני; מבשלים בלי לערבב במשך 15 עד 18 דקות, או עד התערובת הופכת זהב. להפחית את החום לתערובת נמוכה מערבולת סביב מחבת עד שהוא הופך ענבר זהוב בצבע.
לאט להוסיף שמנת וחמאה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ ארוכה (להיזהר, תערובת יהיה בועה למעלה). מערבבים בחמאה.
הסר מהחום ומערבבים בבורבון. אם קרמל מתחיל להתקשח ולהתקשח, לחזור לחום נמוך ומערבבים עד חלקה.