חמאה-שמיר רולס
לחמניות שמיר-חמאה עשויות להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 175 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלב חמאה חם, שמרים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחמניות תפוחי אדמה עם חלב חמאה {הלחמניות הטעימות ביותר שפגשתי מעודי}, מטבל שמיר חלב, ו לחם שמיר חלב.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; תן לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 3 כוסות קמח, שמיר, ו 1/2 כפית מלח לתערובת חלב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח במשך 5 דקות. תתחלקו לשניים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), חלק צורה לתוך 6 (2 אינץ ' ארוך) אליפסות על משטח מקומח.
להפשיל כל חלק בחוזקה, החל עם קצה ארוך, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מניחים לחמניות, הצדדים התפר למטה, על תבנית אפייה גדולה מפוזרת עם קמח תירס. חזור עם מנות בצק שנותרו.
מברשת ביצה לבן על לחמניות; מפזרים 1/2 כפית מלח.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד לחמניות משחימים על החלק התחתון נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת; מגניב על מדפים תיל.