חמאת אגס עבה עם לימון טוויסט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל חמאת אגס עבה עם טוויסט לימון. מתאים ל-65 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 48 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. אם יש לך תמצית שקדים, סוכר חום, אגסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אגס חמאה חום ומאייר מאפינס לימון, צ'אנקי אגס & flappers משמש, ו עוף מטוגן צלעות חזיר עם צ'אטני אגס עבה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האגסים והמים לתוך סיר או סיר גדול. מבשלים מעל חום בינוני עד אגסים רכים, על 30 דקות. לעקר שישה צנצנות חצי ליטר ולשמור חם.
מעבירים אגסים למעבד מזון ודופק עד שהם מגיעים לעקביות הרצויה. חזור למחבת, ומערבבים את הסוכר החום, גרידת לימון, אגוז מוסקט, תמצית שקדים ולימונצ ' לו. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה עקביות עבה כמו חמאה, על 1 שעה.
מצקת את חמאת האגס לתוך צנצנות סטריליות, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. חותם עם מכסים וטבעות. לעבד באמבט מים חמים במשך 10 דקות כדי להבטיח חותם.