חמאת בגנה קאודה
לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. אם יש לך חמאה, פטרוזיליה שטוחה, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 17%. נסו Bagna Cauda, Bagna Cauda, ו Bagna Cauda (מתכונים דומים).
הוראות
במכתש עם עלי, או על קרש חיתוך באמצעות מזלג, מחית שום עם מלח לתוך משחה.
מוסיפים פילה אנשובי וממשיכים לרסק עד incorporated.
לגרד לתוך קערה ולהוסיף חמאה, פטרוזיליה, צלפים.
כף על פני פיסת פלסטיק לעטוף ולהתגלגל לתוך 1 1/2-in.- בול עץ עבה. מקררים לפחות 1 שעה או עד 1 שבוע.
עם סכין חדה, לחתוך לפרוסות על 1/4 ב. עבה עד למעלה צדפות.