חמאת בוטנים Beignets עם בננות קרמל וגלידת קרמל מריר
חמאת בוטנים Beignets עם בננות קרמל וגלידת קרמל מריר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון תבלין שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 780 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גלידת קרמל מרירה, סוכר חום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חמאת בוטנים Beignets עם בננות קרמל וגלידת קרמל מריר, גלידת חמאת בוטנים כפולה, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
להביא שמנת, סוכר וסירופ תירס להתבשל בסיר בינוני כבד.
מוסיפים שוקולד ומערבבים עד מומס וחלק.
העברת תערובת לקערה בינונית.
מוסיפים חמאת בוטנים ומקציפים עד שהתערובת חלקה. כיסוי וצינה עד גנאש הוא מוצק, על 2 שעות.
באמצעות 1 כף רמה ganache עבור כל, טופס 1 1/4 אינץ ' כדורים.
מניחים על תבנית אפייה. הקפא כדורי גנאש בן לילה.
לטאטא קמח, אבקת קקאו, סוכר, ומלח בקערה גדולה כדי להתמזג.
מוסיפים סודה, ואז ביצים וחמאה מומסת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח עד תערובת מעורבב היטב וחלק.
יוצקים מספיק שמן למחבת גדולה כבדה כדי להגיע לעומק של 1 1/2 אינץ'; חום 177°.
הסר חמאת בוטנים כדורי גנאש מהמקפיא. עבודה עם כמה כדורי גנאש בכל פעם, לטבול לתוך הבלילה beignet, ציפוי כדורים לחלוטין. הרם את הכדורים החוצה עם מזלג להחליק לאט לתוך שמן חם; מטגנים עד הבלילה מוגדר מעט פריך, על 1 1/2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר סלק למגבות נייר לניקוז. תתחמם.
ממיסים חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים סוכר חום ומערבבים עד שהסוכר מתחיל להמיס, בועה, וליצור מסה עבה, כ 4 דקות.
מוסיפים רום ומיץ לימון; מבשלים עד שהתערובת מתעבה מעט, כ -3 דקות.
מוסיפים בננות ומבשלים עד מזוגג עם קרמל, על 1 דקה.
מניחים 3 beignets על כל צלחת. אבק עם אבקת סוכר.
מניחים בננות קרמל וכדור של גלידת קרמל מריר לצד beignets.
מפזרים גלידה עם בוטנים פריכים ומגישים.