חמאת בוטנים בגובה מייל-עוגת בראוני
Mile - High Puten Butter-Brownie Pie דורש מסביב 2 שעות ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 643 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מים, ציפוי מוקצף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . נסו חמאת בוטנים בגובה מייל-עוגת בראוני, עוגת חמאת בוטנים בגובה קילומטר, ו עוגת חמאת בוטנים בגובה קילומטר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 350 מעלות f. קרום העוגה Unroll; מקום בצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' ungreased כמו בימוי על תיבת עבור עוגה מלאה קרום אחד; חליל קצה.
בקערה בינונית, מערבבים בראוני, שבבי חמאת בוטנים, שמן, מים וביצה 50 משיכות עם כפית.
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת עוגה מצופה קרום.
אופים 30 עד 40 דקות, מכסה את קצה הקרום עם רצועות נייר לאחר 15 עד 20 דקות, עד הקרום הוא חום זהוב ומרכז בראוני מוגדר. מגניב מעט, כ -20 דקות. להכניס למקרר 1 שעה או עד מקורר לחלוטין.
בקערה בינונית, גבינת שמנת ביט, חמאת בוטנים ואבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מפזרים בוטנים וצ ' יפס שוקולד. מקררים 30 דקות לפני ההגשה. חנות מכוסה במקרר.