קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

חמאת בוטנים בהשראת אלביס

חמאת בוטנים בהשראת אלביס
חמאת בוטנים בהשראת אלביס עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 754 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם סירופ מייפל, חמאת בוטנים חלקה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. נסו חמאת בוטנים בהשראת אלביס בננה וופלים, עוגת חמאת בוטנים (akan Elvis Pie), ו חמאת בוטנים Banananan אלביס לנבוח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 3/4 כוסות חלב בסיר גדול מעל בינוני עד חם אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לטאטא את הסוכר מגורען, קורנפלור ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
עמילן תירסעמילן תירס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
להקציף את החלמונים ואת הנותרים 1/4 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הביצה עד חלקה, ולאחר מכן בהדרגה לטאטא את תערובת הביצים לתוך החלב המחומם. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים ומתעבה, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
הסר מהחום וקצף בחמאת הבוטנים עד מותך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מעבירים לקערה. לחץ על עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח וצינה עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות F עם מתלה להגדיר על המדף האמצעי. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
מניחים את הבייקון על מדף קירור להגדיר מעל תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
9
צחצח את שני צידי הבייקון עם סירופ המייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
בייקוןבייקון
10
אופים עד חום זהוב ופריך מעט, סיבוב גיליון האפייה באמצע, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
מניחים על תבנית אפייה מרופדת להתקרר לחלוטין. הבייקון ימשיך להתבשל כשהוא יתקרר. לשבור כל פיסת בייקון מקורר במחצית.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
מקציפים את הסוכר של שמנת וממתקים בקערת ערבוב גדולה עם מערבל יד לפסגות רכות עד בינוניות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מערבל ידמערבל יד
13
כדי להרכיב, לשחרר את הפודינג הצונן על ידי להקציף אותו עד חלקה ושמנת. כפית 1/4 כוס הפודינג לתחתית של כוס 10-12 אונקיה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
שכבה בסדר זה: 1/4 כוס עוגיות ופל כתוש, חצי בננה פרוסה, 1/4 כוס קצפת, 1/4 כוס פודינג ופיזור אור של עוגיות ופל כתוש נוספות. למעלה כל פרפה עם מנה של קצפת הנותרים 2 חצאי בייקון.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופלעוגיות וופל
קצפתקצפת
בננהבננה
בייקוןבייקון